Badkamer ideeen

Ben je op zoek naar luxe badkamers voorbeelden? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Op deze pagina plaatsen we namelijk regelmatig luxe badkamers voorbeelden om jou te inspireren!

Luxe badkamers, wie wilt dat niet? Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. Kopje thee erbij, misschien wat muziek? Ideaal toch?

Luxe badkamers onderdelen

Luxe badkamers moeten natuurlijk wel bepaalde onderdelen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere grote wastafel. Of misschien zelfs wel twee? Een ligbad moet het sowieso hebben en als het even kan hoort een grote inloopdouche met stortdouche ook bij een luxe badkamer. Bekijk onderstaande luxe badkamers voorbeelden een raak geïnspireerd!

Luxe badkamer met strandsfeer

Nadat ze al jarenlang in hun huis wonen, besloot een familie uit Vancouver eindelijk de vier badkamers te verbouwen. Ze wilden de integriteit van het huis omarmen (een prachtig ambachtelijke stijlhuis met uitzicht op het strand en de oceaan in West Vancouver) en behaalde zowel een geüpdate esthetische en geüpdatet functionaliteit. Ze gingen naar Gillian Segal, een topontwerper, omdat ze de perfecte pasvorm had. Hieronder zien jullie het resultaat van de master badkamer suite.

>> Bekijk meer foto’s…

Slaapkamer badkamer combinatie in Amsterdamse grachtenpand

Voor een Grachtenpand in Amsterdam, hebben de interieurontwerpers en architecten van Standard Studio onder andere onderstaande slaapkamer badkamer combinatie ontworpen. Alles is super strak afgewerkt, wat een bijzonder contrast vormt met de originele houten balken aan het plafond. De betonlook gietvloer loopt van de slaapkamer helemaal door tot in de open badkamer. Daar zijn de muren ook bewerkt met hetzelfde betonstuc.

Slaapkamer badkamer combinatie in Amsterdamse grachtenpand

>> Bekijk meer foto’s…

Badkamer van Santa Clara 1728 hotel

Als je de foto’s van deze badkamers ziet, dan denk je aan een een luxe woning, die ingericht is met oog voor detail. Het zijn de badkamers van het Santa Clara 1728 hotel gelegen in Lissabon. Mooie marmeren vloertegels, bijpassende vrijstaande marmeren ligbaden en waskommen, strakke inbouwkranen, klassieke metrotegels, houten accenten, lange linnen gordijnen die op de vloer druipen, ronde spiegels… allemaal elementen die deze badkamer zo bijzonder mooi maken.

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies