Badkamer ideeen

Badkamer van Menu

Voor de nieuwe Menu badkamer campagne, hebben ze onderstaande prachtige foto’s gemaakt. Een super mooie combinatie van grote grijze tegels, naadloze betonstuc, zwarter marmeren wastafel, gouden inbouwkranen en douchekoppen en zwarte accenten. Vooral in combinatie met het chique klassieke witte ornamenten plafond, ziet deze badkamer er geweldig en uniek uit!

Het gaat hier natuurlijk om de producten van Menu, maar die zien er ook super mooi uit. De mat zwarte pedaalemmer bijvoorbeeld, maar ook de tandenborstelhouder en zelfs de raamwisser is design.

Badkamer van Menu

Badkamer van Menu

Badkamer van Menu

Badkamer van Menu

Klassiek chique en industrieel stoere badkamer

Deze badkamer is een combinatie van klassiek chique en industrieel stoer. De klassiek chique elementen worden gevormd door de gouden inbouwkranen van de wastafel en het bad, de gouden douchekoppen in de inloopdouche, de gouden spiegel, de gouden hanglamp én de witte metrotegels in de inloopdouche. Allemaal mooie elementen die bij elkaar passen. De stoere industriële elementen worden gevormd door de strakke betonvloer, het zwarte metalen wandplankje bij het bad en de industriële zwarte stalen kozijnen en deur van de douchewand. Hoewel klassiek chique en industrieel stoer totaal verschillende stijlen zijn, zie je dat het heel mooi met elkaar matcht in deze geweldige badkamer.

Klassiek chique en industrieel stoere badkamer

Klassiek chique en industrieel stoere badkamer

Klassiek chique en industrieel stoere badkamer

De luxe designbadkamer van een ruim loft appartement

In Scandinavische interieurs tref je voornamelijk witte lichte ruimtes tegen. Strak, modern design past eigenlijk niet in die stijl. Maar zo nu en dan kom je tóch Zweedse appartementen tegen, waar wel gekozen is voor modern, strak en design. Vandaag gaan we een kijkje nemen in zo’n badkamer. De luxe moderne designbadkamer van een ruim Scandinavisch loft appartement!

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies