Browsing Category

Badkamer ideeen

Badkamer ideeen

Inspirerende badkamer makeover uit LA

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe badkamer makeover. Deze hebben we gevonden in de portfolio van interieurstylist en ontwerper Emily Henderson. Voor deze klant uit LA, hadden ze ook de keuken een metamorfose gegeven. Ze waren zo tevreden, dat ze de badkamer ook door hen hebben laten renoveren. Bekijk de before en after foto’s en raak geïnspireerd van deze geweldige verbouwing!

Continue Reading

Badkamer ideeen

Jaren ’50 Scandinavische badkamer

Dit is de badkamer van een grote villa gelegen in Venice Beach in Californië. Het is ontworpen door architectenbureau Electric Bowery, die een interieurontwerp heeft gemaakt die omschreven kan worden als een combinatie van ‘jaren 50 stijl en Scandinavisch design. En dat is ook te zien aan deze mooie badkamer.

Jaren '50 Scandinavische badkamer

Continue Reading

Badkamer ideeen

Badkamerveiligheid voor senioren

Voor veel senioren is thuisblijven de meest wenselijke woonarrangement. Maar zonder een goede voorbereiding kan thuis ook verrassend gevaarlijk zijn. Hieronder zie je een aantal feiten die dit bevestigen:

– 6 van de 10 val ongevallen gebeurt thuis;
– 1 op de 3 valpartijen van volwassenen ouder dan 65 jaar leidt tot een letsel;
– Valpartijen zijn de belangrijkste oorzaak van niet-fatale en dodelijke verwondingen bij senioren.

Badkamerveiligheid voor senioren

Continue Reading

Badkamer ideeen

Frisse exotische badkamer uit Wenen

Deze badkamer doet denken aan de mooie exotische Spaanse stijl. De patroontegels, het stucwerk… Maar het is de badkamer van een prachtig karakteristiek appartement gelegen in Wenen in Oostenrijk. Het appartement is ingericht door ontwerpstudio Desilat, die het Oostenrijkse appartement ingericht heeft met een frisse exotische Scandinavische stijl.

Frisse exotische badkamer uit Wenen

Continue Reading

Badkamer ideeen

Kleine badkamer met OSB muur

Deze stoere badkamer is ontworpen door de interieur ontwerpers van ontwerpbureau Charlotte Fequet. De Franse ontwerpers hebben in Parijs een klein appartement van 57m2 ingericht. Het appartement heeft een speelse indeling, met een badkamer aan één kant, de woonkamer aan de andere kant, en daartussen de slaapkamer.

Kleine badkamer met OSB muur

Continue Reading

Badkamer ideeen, Luxe badkamers voorbeelden

Chique luxe open badkamer met plantenwand

Vandaag willen we de badkamer laten zien van het Onyx Moon loft appartment. Een appartement gelegen in Praag, dat ontworpen is door de architecten Lenka Křemenová en David Maštálka van A1 Architects. De leefruimte met de woonkamer en de open keuken is super mooi, maar ook de privéruimtes zien er prachtig uit. Ook daar hebben ze gekozen voor een open indeling, met een open slaapkamer, open inloopkast én een open badkamer. Nice!

Chique luxe open badkamer met plantenwand

Continue Reading

Badkamer ideeen

Stank in huis

Niemand houdt van stank. Stinkende mensen om je heen, kleren die stinken, een auto die stinkt, en stank in huis is helemaal vreselijk. En tóch komt het voor. Sterker zelfs, stank in huis komt vaker voor dan je denkt. Soms ruik jij het zelf niet, doordat je er al helemaal aan gewend bent. Maar je gasten ondervinden daar natuurlijk wel nog steeds last van. Dat wil je natuurlijk niet.

Continue Reading

Badkamer ideeen

Atypische badkamer

Vierkante en rechthoekige ruimtes zijn het meest makkelijkst in te richten. In zulke ruimtes heb je namelijk niet te maken met schuine wanden, eigenaardige hoekjes en schuine daken. In atypische ruimtes heb je daar wel mee te maken. Dit zorgt ervoor dat het net een iets grotere uitdaging is om deze in te richten. Vandaag willen we een atypische badkamer laten zien, die zowel praktisch als stijlvol is ingericht.

Atypische badkamer

Continue Reading