Browsing Category

Badkamers voorbeelden IKEA

Badkamers voorbeelden IKEA

Handige IKEA badkamer

Vandaag wil ik jullie weer een mooie badkamer van IKEA laten zien. Een grote badkamer met beetje een speelse indeling. Er is in de grote vierkante ruimte een scheidingsmuur geplaatst. Aan de ene kant vind je de inloopdouche (denk ik), terwijl de andere kant van de muur gebruikt wordt om de wasmeubel van IKEA neer te zetten. Hiernaast is er bovendien nog ruimte voor een vrijstaand ligbad.

Handige IKEA badkamer

Continue Reading

Badkamers voorbeelden IKEA

Kleine IKEA badkamer met bad

Deze badkamer is een van de kleinste badkamers die we hier hebben laten zien. En tóch is het mogelijk geweest om er een bad in te krijgen. Natuurlijk kan dat! Vooral IKEA staat bekend met handige oplossingen voor kleine badkamers. De hele badkamer is zó compact. Er is zelfs een toilet aanwezig.

Kleine IKEA badkamer met bad

Badkamers voorbeelden IKEA

Badkamer met houten ikea meubels

In deze badkamer zie je een mooi contrast tussen wit en bruin. Witte wandtegels en een mix van een grote witte badmeubel en houten meubels voor meer opbergruimtes. De kleur van het hout komt bijvoorbeeld ook terug in de rieten wasmand, het krukje en de wandkast. Leuk!

Badkamer met houten ikea meubels

Badkamers voorbeelden IKEA

Gezellige IKEA badkamer

Wow, wat ziet deze badkamer er gezellig uit! Het is een IKEA badkamer. Aan de handige oplossingen en leuke ideeen die hier gebruikt zijn, is dat eigenlijk ook wel te zien. Het is een supergrote badkamer en hierdoor is er natuurlijk ook meer mogelijk. Zo’n grote wandkast is erg fijn, maar dat kan bijvoorbeeld niet als je een kleine badkamer hebt. Dat geldt ook voor de twee houten lage bankjes in het midden. Het lijkt wel een complete sauna!

Gezellige IKEA badkamer

Badkamers voorbeelden IKEA

Kleine IKEA badkamer in slaapkamer

Deze mooie badkamer hebben we op de website van IKEA gevonden. In eerste instantie zou je het misschien niet zeggenk, maar het is tóch een echte IKEA badkamer. t is een super kleine badkamer die zich eigenlijk bevindt in de slaapkamer. Met een oppervlak van misschien 2m2 kan je natuurlijk niet heel veel, maar zoals je van IKEA mag verwachten, hebben zij ook hiervoor een leuk en functioneel idee voor bedacht.

Kleine IKEA badkamer in slaapkamer

Continue ReadingIKEA badkamer

Ben je bezig met het inrichten van je badkamer? Dan moet je zeker eens langs de IKEA gaan. Bij IKEA kan je terecht voor bijna alles voor je badkamer. Badkamermeubels, kranen, wastafels, spiegels, badtextiel en nog veel meer accessoires. En IKEA kennende, heeft alles natuurlijk ook een mooi ontwerp.

IKEA badkamer inrichten

IKEA heeft voor alle meubels en accessoires een mooi ontwerp, maar daarnaast denken de ontwerpers van IKEA ook altijd aan functionaliteit en effectiviteit. IKEA heeft bijvoorbeeld badkamermeubels die je de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt. De meubels bieden je hele handige en slimme manieren bij het inrichten van je badkamer. Op die manier heb je alles bij de hand en hoef je niet elke keer op zoek naar iets wat je kwijt bent. Dat is wel zo handig tijdens de ochtendspits in je badkamer.

IKEA badkamer ideeën

Het leuke aan IKEA is dat niet niet alleen fantastische badkamermeubels in hun assortiment hebben. IKEA presenteert hun badkamers ook altijd op een fijne manier. Dat zie je zowel terug in de jaarlijkse IKEA catalogus als hun website, maar ook in de fysieke winkels. Je kan dus zowel overal badkamer ideeën opdoen van IKEA. Omdat deze website bedoeld is om mensen te inspireren met leuke badkamer ideeën, plaatsen wij hier ook regelmatig badkamer ideeën, voorbeelden en foto’s van IKEA. Succes!