Badkamers voorbeelden IKEA

IKEA badkamer

Ben je bezig met het inrichten van je badkamer? Dan moet je zeker eens langs de IKEA gaan. Bij IKEA kan je terecht voor bijna alles voor je badkamer. Badkamermeubels, kranen, wastafels, spiegels, badtextiel en nog veel meer accessoires. En IKEA kennende, heeft alles natuurlijk ook een mooi ontwerp.

IKEA badkamer inrichten

IKEA heeft voor alle meubels en accessoires een mooi ontwerp, maar daarnaast denken de ontwerpers van IKEA ook altijd aan functionaliteit en effectiviteit. IKEA heeft bijvoorbeeld badkamermeubels die je de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt. De meubels bieden je hele handige en slimme manieren bij het inrichten van je badkamer. Op die manier heb je alles bij de hand en hoef je niet elke keer op zoek naar iets wat je kwijt bent. Dat is wel zo handig tijdens de ochtendspits in je badkamer.

IKEA badkamer ideeën

Het leuke aan IKEA is dat niet niet alleen fantastische badkamermeubels in hun assortiment hebben. IKEA presenteert hun badkamers ook altijd op een fijne manier. Dat zie je zowel terug in de jaarlijkse IKEA catalogus als hun website, maar ook in de fysieke winkels. Je kan dus zowel overal badkamer ideeën opdoen van IKEA. Omdat deze website bedoeld is om mensen te inspireren met leuke badkamer ideeën, plaatsen wij hier ook regelmatig badkamer ideeën, voorbeelden en foto’s van IKEA. Succes!

Iedereen koopt weleens wat bij IKEA. Een mega bedrijf met een fantastische visie en missie. ‘Een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.’ IKEA heeft daadwerkelijk alles op woongebied: keukens, woonkamers, slaapkamers, kantoor, maar ook genoeg badkamers voorbeelden.

Badkamers voorbeelden bij IKEA

Wil jij dus om inspiratie op te doen badkamers voorbeelden bekijken? Ga dan zeker ook langs IKEA. In hun grote showrooms kan je live badkamers voorbeelden bekijken. Op die manier is het mogelijk om je toekomstige badkamer alvast proeven. Bevalt het bij de ene badkamer niet? Dan loop je gewoon een paar stappen verder voor de rest van de badkamers voorbeelden.

Badkamers voorbeelden foto’s

Hieronder alvast mooie inspiratie foto’s van badkamers voorbeelden van IKEA. Neem de tijd om ze door te nemen. Zitten er mooie badkamers voorbeelden tussen? Dan is het zeker de moeite om even langs 1 van de showrooms te gaan.

Handige IKEA badkamer

Vandaag wil ik jullie weer een mooie badkamer van IKEA laten zien. Een grote badkamer met beetje een speelse indeling. Er is in de grote vierkante ruimte een scheidingsmuur geplaatst. Aan de ene kant vind je de inloopdouche (denk ik), terwijl de andere kant van de muur gebruikt wordt om de wasmeubel van IKEA neer te zetten. Hiernaast is er bovendien nog ruimte voor een vrijstaand ligbad.

Handige IKEA badkamer

>> Bekijk meer foto’s…

Kleine IKEA badkamer met bad

Deze badkamer is een van de kleinste badkamers die we hier hebben laten zien. En tóch is het mogelijk geweest om er een bad in te krijgen. Natuurlijk kan dat! Vooral IKEA staat bekend met handige oplossingen voor kleine badkamers. De hele badkamer is zó compact. Er is zelfs een toilet aanwezig.

Kleine IKEA badkamer met bad

Badkamer met houten ikea meubels

In deze badkamer zie je een mooi contrast tussen wit en bruin. Witte wandtegels en een mix van een grote witte badmeubel en houten meubels voor meer opbergruimtes. De kleur van het hout komt bijvoorbeeld ook terug in de rieten wasmand, het krukje en de wandkast. Leuk!

Badkamer met houten ikea meubelsBekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies