Badkamers voorbeelden Praxis

Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Over heel Nederland zijn er maar liefst 140 vestigingen. Daarvan zijn 29 vestigingen Megastores; een van de redenen waarom Praxis ook trendsetter is in deze branche. Er werken in totaal maar liefst bijna 5000 mensen werkzaam bij Praxis. Bij Praxis heb je ook tal aan mogelijkheden om je badkamers in te richten. Op hun website zijn verschillende badkamers voorbeelden te vinden waar je inspiratie op kan doen. Hieronder een greep uit de badkamers voorbeelden van Praxis

Badkamers voorbeelden: Budget

Wie zegt dat een mooie badkamer niet budgetvriendelijk kan zijn? Het douchegordijn kun je blijven veranderen, je persoonlijke foto's, ansichtkaarten of memo's, ze kunnen er allemaal in. Tip, een verjaardag verrassing is in no-time gerealiseerd.

Nieuwe klassieke badkamer van Praxis

Deze badkamer voorbeeld komt weer van de Praxis. Zolder als badkamer van PraxisDe nieuw klassieke badkamer is romantisch zonder overdaad. Kranen en accessoires roepen herinngeringen op aan vervlogen tijden. Vochtbesteding laminaat gecombineerd met stenen mozaïkmatjes zorgen voor chique uitstraling. Praxis heeft diverse badkamer accessoires, zoals: de Etna Stone om badkamer mee te sieren. Met Praxis krijg je alles voor elkaar.

Oosterse badkamer van de Praxis

Oosterse badkamer van de Praxis

Een mooi voorbeeld van een Oosterse badkamer van de Praxis. Bali is de inspiratiebron voor deze trend in badkamers. Materialen en kleuren die even natuurlijk zijn als elegant. En op de juiste manier gecombineerd zorgen ze voor harmonie in de badkamer: een ruimte om echt te ontspannen. Ook nieuw in het Praxis assortiment zijn de bamboe accessoires. Je persoonlijke spa, met Praxis krijg je echt alles voor elkaar.

Retro badkamer van de Praxis

Retro badkamer van de Praxis

Een mooi voorbeeld van een retro badkamer. Helemaal terug van weggeweest. In retro inrichting, niet alleen in badkamers, worden veel afgeronde vormen gebruikt. In dit voorbeeld wordt het gecombineerd met rustige kleuren. Natuurljik in de kwaliteit die je tegenwoordig mag verwachten. Bij Praxis vind je alles om je badkamer in te richten zoals jij dit wil.Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies