Badkamers voorbeelden Brugman

Historie van Brugman Badkamers

Brugman is al bijna 40 jaar de grootste specialist op het gebied van badkamers. Een positie die je alleen bereikt door continu kwaliteit, zekerheid en service te garanderen en te bieden. Hun succes is dan ook voor een belangrijk deel te danken aan het voortdurend op peil houden van hun kennis, het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en – zoals altijd – het inventariseren van de wensen en eisen van de klanten. Met honderden intern opgeleide medewerkers, een eigen installatie- en montagedienst, levering door heel Nederland, talloze keukens en badkamers onder één dak en altijd wel een vestiging in de buurt werkt Brugman badkamers iedere dag aan het waarmaken van hun reputatie.

Badkamers voorbeelden in alle soorten

Hieronder kan je een aantal Badkamers voorbeelden bekijken van Brugman. Mooie voorbeelden van verschillende soorten badkamers. Brugman heeft in hun showroom live badkamers voorbeelden van klassieke badkamers, badkamers voorbeelden van moderne badkamers, badkamers voorbeelden met inloopdouches, noem het maar op.

Neutrale Brugman badkamer met douchecabine

Deze badkamer is een echte brugman badkamer. Een heerlijke grote badkamer die door Brugman erg praktisch is ingericht. Het heeft een neutraal kleurenpalet van wit en verschillende bruintinten. Grote tegels op de vloer, terwijl alle muren gewoon strak gestuukt zijn. Hoewel er op zich wel de ruimte voor is, is er geen bad aanwezig. Er is wel een grote douchecabine geinstalleerd die je met een schuifwand kan openen en sluiten. Praktisch en ruimtelijk. Mede door de grote regendouche vormt dit een echte blikvanger in deze badkamer. De eiken badmeubelen en de moderne designradiator zijn verkrijgbaar bij Brugman.

Neutrale Brugman badkamer met douchecabine

Moderne badkamer Rosone van Brugman

moderne-badkamer-rosone-brugman

Dit badkamer voorbeeld Rosone is wederom van Brugman, die strak en modern is. Belangrijker nog is dat het vooral praktisch is. Daar gaat het natuurlijk ook om in een badkamer. De badkamer is voorzien van een 120 cm strak wandmeubel met dubbele, keramische wastafel en fraaie Grohe kranen. Natuurlijk is de grote inloopdouche met twee Grohe douchethermostaten en handdouchesets niet te missen. Het is zo groot dat je er zelfs makkelijk met twee personen tegelijk gebruik van kan maken.

Badkamer elementen

Bovendien beschikt de badkamer over een grote spiegel voorzien van indirecte verlichting en spiegelverwarming. Dit zorgt ervoor dat de spiegel geen last heeft van condens ondanks de luchtvochtigheid. Dat is wel zo prettig. De grote 30 x 60 cm antraciet/witte wandtegels en 60 x 60 cm vloertegels zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Het wandmeubel met ingefreesde handgrepen is leverbaar in hoogglans wit en zwart.

Stoere oosterse badkamer van Brugman

stoere-oosterse-badkamer-brugman

De badkamer voorbeeld Ferro van Brugman is stoer en een beetje oosters. De betonnen wastafel, het kuipvormige vrijstaande bad en de rvs look kranen dragen daar belangrijk aan bij. Mooie details zoals de douchewand, designvazen en de fotolijstjes maken deze badkamer helemaal compleet.

Badkamer elementen

De robuuste en stoere wastafel is volledig van beton en is uitgerust met een praktische diepe bak. Het vrijstaande bad is een ware eyecatcher i.c.m. met deze luxe brushed Nickel kranen. De douche wand is voorzien van een bloemmotief, wat erg fleurig oogt en net wat meer privacy biedt dan een geheel transparante douchewand.Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies