Klassieke badkamers voorbeelden

Ben je op zoek naar luxe badkamers voorbeelden? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Op deze pagina plaatsen we namelijk regelmatig luxe badkamers voorbeelden om jou te inspireren!

Luxe badkamers, wie wilt dat niet? Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. Kopje thee erbij, misschien wat muziek? Ideaal toch?

Luxe badkamers onderdelen

Luxe badkamers moeten natuurlijk wel bepaalde onderdelen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere grote wastafel. Of misschien zelfs wel twee? Een ligbad moet het sowieso hebben en als het even kan hoort een grote inloopdouche met stortdouche ook bij een luxe badkamer. Bekijk onderstaande luxe badkamers voorbeelden een raak geïnspireerd!

Luxe klassieke moderne badkamer

Eergisteren hebben we de moderne klassieke badkamer laten zien, die ontworpen is door de ontwerpers van K&L Interiors. Ook vandaag willen we een moderne klassieke badkamer laten zien. Dit keer gaat het om de badkamer van een appartement gelegen in Londen. Het is een super stoer loft appartement, die super luxe is ingericht. En guess what! Het appartement kan je huren via onefinestay!

Luxe klassieke moderne badkamer

>> Bekijk meer foto’s…

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors

Dit is de badkamer van een jong gezin, die in een bovenwoning wonen gelegen in Seattle. Toen ze de woning hadden gekocht, was het in vervallen staat. Daarom hebben ze de interieurontwerpers van K&L Interiors ingeschakeld om ze een handje te helpen met een nieuwe inrichting en interieurontwerp. En ook de badkamer moest volledig opnieuw ontworpen en ingericht worden. Hieronder zien jullie het mooie resultaat!

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors

>> Bekijk meer foto’s…

Deze Scandinavische badkamer is ingericht met een klassieke look

Als je kijkt op de websites van Scandinavische makelaars, kom je de meest mooi en leuk ingerichte interieurs tegen. Alleen de badkamer vallen op de een of andere manier vaak tegen. Het lijkt wel of ze de badkamer minder prioriteit geven dan de rest van het interieur. Laatst kwamen we een uitzondering tegen. Bij een Zweedse makelaar werd een prachtig appartement aangeboden gelegen in de hippe wijk Södermalm in Stockholm, die niet alleen voorzien is van een mooi interieur, ook de badkamer ziet er prachtig uit.

Deze Scandinavische badkamer is ingericht met een klassieke look

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies