Browsing Category

Kleine badkamers voorbeelden

Industriële badkamers, Kleine badkamers voorbeelden

Compacte badkamer en suite in een stoer industrieel tintje

Deze badkamer is gerealiseerd door Dröm Living, een Spaans interieurontwerp bureau, die in Barcelona een super stoer klein appartement heeft ontworpen en ingericht. Het appartement is gevestigd in een voormalig kantoorpand. Het pand is omgetoverd tot stoere moderne appartement. De inrichting moest van scratch opnieuw opgezet worden. Nieuwe indeling, nieuwe leidingen, nieuwe vloer, nieuwe wanden, noem maar op. Hieronder kunnen jullie zien hoe de badkamer is geworden!

Compacte badkamer en suite in een stoer industrieel tintje

Continue Reading

Kleine badkamers voorbeelden, Retro badkamer

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje

Kleine fijne badkamers, daar houden we van! Deze kleine badkamer is een ontwerp van Interieurarchitect Alexandre Delaunay van SABO project, een architectenbureau uit Parijs. Zij hebben een modern interieurontwerp gemaakt voor een appartement die gevestigd is in een stoer industrieel pand. Je treft er dus stoere industriële details aan zoals betonnen pilaren en stalen balken. Deze stalen balken vind je ook aan in deze kleine fijne badkamer.

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje

Continue Reading

Klassieke badkamers voorbeelden, Kleine badkamers voorbeelden

Stoere kleine badkamer in grijs, zwart en wit

Deze kleine badkamer is ontworpen door MÓWI ARCHITEKT uit Polen. Zij hebben in de Poolse hoofdstad de leiding genomen voor de renovatie van een klein appartement van slechts 55m2. En de badkamer is met een oppervlakte van maximaal 3m2 echt super klein. Maar de architect heeft er echt iets heel bijzonders en unieks van gemaakt. Wat een toffe badkamer!

Stoere kleine badkamer in grijs, zwart en wit

Continue Reading

Kleine badkamers voorbeelden, Roze badkamer

Kleine badkamer met zacht roze en marmer

Wij zijn dol op kleine badkamers. Niet alleen vanwege het feit dat ze klein zijn, maar het is super inspirerend om te zien hoe leuk en creatief mensen omgaan met de beperkte ruimte. Vandaag willen we jullie inspireren met een kleine badkamer, die ontworpen is door Franse architectenbureau Gcg Architectes. Zij hebben in 2015 een stoer en klassiek tegelijkertijd appartement ontworpen. Alles is radicaal verbouwd, van een nieuwe indeling tot nieuwe leidingen tot een nieuwe badkamer. We zijn benieuwd wat jullie van deze kleine badkamer vinden!

Kleine badkamer met zacht roze en marmer

Continue Reading

Kleine badkamers voorbeelden

Deze kleine badkamer heeft een super leuk ontwerp gekregen

Deze badkamer is ontworpen door de interieurontwerpers van Denis Krasikov en Cartelle Design. Zij hebben in St. Petersburg een appartement gerenoveerd, en voorzien van een nieuw interieurontwerp. Het appartement heeft een woonoppervlak van 107m2. Na alles gestript te hebben, is een nieuwe praktische indeling gemaakt. Vervolgens is het interieur tot in de kleinste details herontworpen. Hieronder zien jullie hoe de nieuwe badkamer is geworden. Super inspirerend.

Deze kleine badkamer heeft een super leuk ontwerp gekregen

Continue Reading

Kleine badkamers voorbeelden

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel

Vandaag willen we weer een mooie badkamer laten zien van een hotel. Voor iedereen die The Line Hotel of Ace hotels mooi vinden, zal dit hotel, het Roost Apartment hotel, ook geweldig vinden. Een nieuw concept gelegen in Midtown in Philadelphia. Het heeft het comfort van Airnbnb appartementen, maar wel met de voordelen van een luxe boutiekhotel. Het beste van twee werelden dus. Hieronder zien jullie hoe de badkamer eruit ziet!

De kleine chique badkamer van Roost Apartment hotel

Continue ReadingKleine badkamer

Wanneer spreek je van een kleine badkamer? Is een badkamer met een oppervlak van acht vierkante meter klein? Is een badkamer van zes vierkante meter klein? Of is een badkamer pas klein als het twee vierkante meter is? Daarin zullen de meningen over verschillen. Maar als je het gemiddelde bekijkt, zou je een badkamer onder de vier vierkante meter klein kunnen noemen. Dus als je over een badkamer beschikt van boven de vier vierkante meter, zou je van geluk mogen spreken :)

Kleine badkamer ideeën

Een kleine badkamer inrichten is heel anders dan een groter badkamer inrichten. Je moet veel meer rekening houden met de beschikbare ruimte die je hebt. En daarin moet je beslissen wat je wel en niet nodig hebt. Heb je perse een ligbad nodig? Of is een douche voldoende? En misschien moet je wel genoegen nemen met één wastafel in plaats van een dubbele. Het is de kunst om die balans te vinden van wat je nodig hebt en die vervolgens je kleine badkamer in te krijgen. Stijl en smaak spelen hierbij natuurlijk ook een belangrijke rol. Het oog wilt namelijk ook wat. Wij begrijpen wel dat dit veel makkelijker gezegd is dan gedaan, en daarom willen we jou graag helpen met het inrichten van je kleine badkamer.

We plaatsen op deze pagina regelmatig badkamer ideeën door middel van het plaatsen van mooie foto’s en voorbeelden. Foto’s van kleine badkamers in verschillende stijlen. Op die manier kan je badkamer ideeën opdoen vanuit je luie stoel.