Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer

Wanneer spreek je van een kleine badkamer? Is een badkamer met een oppervlak van acht vierkante meter klein? Is een badkamer van zes vierkante meter klein? Of is een badkamer pas klein als het twee vierkante meter is? Daarin zullen de meningen over verschillen. Maar als je het gemiddelde bekijkt, zou je een badkamer onder de vier vierkante meter klein kunnen noemen. Dus als je over een badkamer beschikt van boven de vier vierkante meter, zou je van geluk mogen spreken :)

Kleine badkamer ideeën

Een kleine badkamer inrichten is heel anders dan een groter badkamer inrichten. Je moet veel meer rekening houden met de beschikbare ruimte die je hebt. En daarin moet je beslissen wat je wel en niet nodig hebt. Heb je perse een ligbad nodig? Of is een douche voldoende? En misschien moet je wel genoegen nemen met één wastafel in plaats van een dubbele. Het is de kunst om die balans te vinden van wat je nodig hebt en die vervolgens je kleine badkamer in te krijgen. Stijl en smaak spelen hierbij natuurlijk ook een belangrijke rol. Het oog wilt namelijk ook wat. Wij begrijpen wel dat dit veel makkelijker gezegd is dan gedaan, en daarom willen we jou graag helpen met het inrichten van je kleine badkamer.

We plaatsen op deze pagina regelmatig badkamer ideeën door middel van het plaatsen van mooie foto’s en voorbeelden. Foto’s van kleine badkamers in verschillende stijlen. Op die manier kan je badkamer ideeën opdoen vanuit je luie stoel.

Het is altijd een kunst om kleine badkamers in te richten. Wat wil je allemaal plaatsen in de badkamer? Heb je perse een bad nodig? Of is alleen een douche voldoende? Er zijn altijd dingen die je in moet leveren bij kleine badkamers. Bij kleine badkamers komt het eigenlijk erop aan de beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten zonder de badkamer te overladen. Dat kan door systematisch plannen van alle componenten en het in acht nemen van een paar grondregels: kies lichte kleuren, helder glas, kies grote tegels vanaf 30x30 cm en misschien zijn modulaire systemen een oplossing. Om je te helpen en te inspireren hebben we hieronder wat foto’s van kleine badkamers voorbeelden geplaatst.

Mooie kleine badkamer in een klein appartement van 30m2

Dit is de kleine badkamer van een klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van slechts 30m2. De badkamer is hooguit 4m2 groot, en is voorzien van een open douche, een toilet, een kleine wastafel en een bijbehorende spiegel. Ondanks de beperkte oppervlakte is het tóch een hele leuke badkamer geworden. Dit is natuurlijk dankzij het gebruikte materiaal.

Mooie kleine badkamer in een klein appartement van 30m2

>> Bekijk meer foto’s…

Kleine intieme badkamer

Vandaag willen we jullie inspireren met deze mooie badkamer. De badkamer van een appartement uit het Poolse Krakow, die ontworpen is door het architectenbureau Blackhaus. Het appartement heeft een woonoppervlak van 76m2, en is voorzien van een hele stoere slaapkamer badkamer suite.

Kleine intieme badkamer

>> Bekijk meer foto’s…

Mooseberry Design ontwerpt de droombadkamer in een klein studio appartement

Je zou het niet zeggen, maar hieronder zien jullie de badkamer in een klein studio appartement van een student uit Kiev. De woonoppervlak is super beperkt, maar de badkamer is eigenlijk wel redelijk ruim. Het is in ieder geval ruim genoeg voor een bad-douche combinatie, een badkamermeubel met twee grote ladekasten, een toilet en een bidet. En het ziet er ook nog eens super mooi uit. Nice hoor!

Mooseberry Design ontwerpt de droombadkamer in een klein studio appartement

Mooseberry Design ontwerpt de droombadkamer in een klein studio appartement

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies