Kleine badkamers voorbeelden

De kleine badkamer van Coco Kelley


Vandaag laten we de kleine badkamer zien van interieurstylist en ontwerpster Coco Kelly. De badkamer is klein, maar door de aanwezigheid van een klein raampje is het wel lekker licht. De ontwerpster heeft het bovendien super leuk ingericht. De basis is eenvoudig gehouden maar wel erg stijlvol. Aan de wanden vind je minimalistische witte wandtegels, terwijl de vloer betegeld is met kleine witte zeshoekige hexagon tegels. Ondanks het wit, zorgt de leuke speelse vorm van de vloertegels voor een bijzonder effect in de badkamer.

De kleine badkamer van Coco Kelley

Bad en douche combineren

Er is een bad aanwezig, maar is wel gecombineerd met de douche. Een combinatie die je vaak terugziet in kleine badkamers. Mensen willen namelijk toch heel graag een bad hebben. Omdat de ruimte het niet toelaat om een aparte douche in te richten, combineren ze dat met het bad. Er is wel een brede badkamermeubel aanwezig met grote zwarte lades en dubbele kraan. Daarboven vind je een mooie ronde spiegel aan de wand met daarboven een eenvoudige witte wandlamp.

De kleine badkamer van Coco Kelley

Als badmat heeft Coco gekozen voor een kleine Perzische vloerkleed, die voor veel vrolijkheid en kleur zorgt in deze mooie kleine badkamer.

Bron: Cocokelley.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply