Browsing Category

Landelijke badkamers voorbeelden

Landelijke badkamers voorbeelden, Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden, Rustieke badkamers

Moderne Italiaanse badkamer met een authentiek karakter

Italiaanse woningen op het platteland kenmerken zich veelal met een rustieke authentieke landelijke sfeer. Maar niet als het aan interieur architect Luca Zanaroli ligt. Hij heeft in het Italiaanse Polignano A Mare een authentieke landelijke woning volledig verbouwd en omgetoverd tot een super modern variant. Alles is super modern en strak afgewerkt, maar het is de architect tegelijkertijd ook gelukt om de authentieke sfeer in tact te houden. Super knap. Hieronder zien jullie hoe de nieuwe badkamer is geworden.

Moderne Italiaanse badkamer met een authentiek karakter

Continue Reading

Klassieke badkamers voorbeelden, Landelijke badkamers voorbeelden

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres

Klassiek en landelijk is een combinatie die je vaak terugziet in een interieur. Een prachtige interieurstijl met een authentieke sfeervolle uitstraling. Vandaag nemen we een kijkje in een klassiek landelijke badkamer, de badkamer van Zweedse zangeres Nina Persson. Haar appartement stond namelijk te koop. Een prachtig karakteristiek appartement gelegen in de Zweedse stad Malmö

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres

Continue Reading

Landelijke badkamers voorbeelden

Moderne landelijke witte badkamer

Dit is een van de badkamers die de interieurarchitecten van Oscar V hebben gerealiseerd voor één van hun villa projecten. Een moderne badkamer met een mooie landelijke sfeer. Strak gestuukte witte wanden en wit geschilderde houten vloeren, die ook gebruikt zijn voor de zijkant van het ligbad, vormen de basis van deze badkamer. Het grote raam zorgt er bovendien voor de aanwezigheid van natuurlijk zonlicht. Mooi dat het gecombineerd wordt met moderne gemakken zoals de luxe plafondspotjes.

Moderne landelijke badkamer

Moderne landelijke badkamer

Bron: Oscarv.be

Landelijke badkamers voorbeelden

Rustieke landelijke badkamer in Spaanse droomhuis

Deze rustieke landelijke badkamer is van een stel, die in L.A. hun Spaanse droomhuis hebben gerealiseerd. Een prachtig huis met spaanse architectuur met een sfeervolle rustieke landelijke uitstraling. In de badkamer komt deze stijl met meerdere elementen naar voren. De bruine eiken houten deur bijvoorbeeld. Maar het zijn vooral de prachtige donkergrijze stenen tegels met brede witte voegen en de gebroken witte gestucte wanden.

Rustieke landelijke badkamer in Spaanse droomhuis

Continue Reading

Landelijke badkamers voorbeelden

Badkamer met een mix van industrieel en Engels landelijk

Dit is de badkamer van een woning gelegen in Gloucestershire in Engeland. De woning is afkomstig uit het begin van de 19e eeuw, maar is door bewoner Niki Turner volledig gerenoveerd. Veel originele details zijn bewaard gebleven. Engels landelijke details zoals de houten planken aan de wanden en de sierlijsten aan de randen van het plafond. Deze zijn gecombineerd met een stoer industrieel tintje.

Badkamer met een mix van industrieel en Engels landelijk

Continue Reading

Landelijke badkamers voorbeelden

Mix van modern en landelijk

De architecten van Nick Noyes Architecture hebben op de Fitch Mountain een hele bijzondere woning ontworpen. Een landelijke woning in een landelijke omgeving, maar dan wel in een super modern jasje. Dat is bijvoorbeeld aan de moderne gevel te zien, maar in de badkamer is de mix tussen landelijk en modern nóg beter te zien.

mix-landelijk-modern

Continue Reading

Landelijke badkamers voorbeelden

Badkamer met een moderne landelijke stijl

Dit is de badkamer van het Righi huis uit Melbourne, die in 2011 is ontworpen door Whiting Architects. Wat mij betreft past de stijl helemaal bij het Aussie gevoel. Je vindt hier een combinatie van modern en landelijk. De grijze tegels op de vloer, de houten planken aan de muur en de authentieke wastafels op chromen poten hebben een landelijke stijl, maar zijn tegelijkertijd ook erg modern. Vooral de moderne kranen die in de wastafels zelf zijn gemonteerd en de glazen schermen van de inloopouche.

Badkamer met een moderne landelijke stijl

Continue ReadingLandelijke badkamer

Een landelijke inrichting is erg populair. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland is deze stijl vaak gekozen. En de mensen vinden dan een landelijke badkamer vaak ook erg mooi. Begrijpelijk! In een landelijke badkamer heb je te maken met mooie details. In tegenstelling tot een moderne strakke badkamer, wordt er in een landelijke badkamer veel gebruik gemaakt van ronde sierlijke vormen. En het is vooral de sfeer die erg belangrijk is. Een landelijke badkamer heeft een bepaalde sfeer die moeilijk te evenaren is met een andere stijl. Een rustgevende, rustieke zorgeloze sfeer.

Landelijke badkamer ideeën

Wij willen jou graag inspireren met landelijke badkamer ideeën van over heel de wereld. We plaatsen daarom regelmatig foto’s en voorbeelden van landelijke badkamers uit verschillende soorten landen. Hopelijk kunnen we jou inspireren zodat jij jouw droom badkamer kan realiseren. Veel succes!