Landelijke badkamers voorbeelden

Landelijke badkamer

Een landelijke inrichting is erg populair. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland is deze stijl vaak gekozen. En de mensen vinden dan een landelijke badkamer vaak ook erg mooi. Begrijpelijk! In een landelijke badkamer heb je te maken met mooie details. In tegenstelling tot een moderne strakke badkamer, wordt er in een landelijke badkamer veel gebruik gemaakt van ronde sierlijke vormen. En het is vooral de sfeer die erg belangrijk is. Een landelijke badkamer heeft een bepaalde sfeer die moeilijk te evenaren is met een andere stijl. Een rustgevende, rustieke zorgeloze sfeer.

Landelijke badkamer ideeën

Wij willen jou graag inspireren met landelijke badkamer ideeën van over heel de wereld. We plaatsen daarom regelmatig foto’s en voorbeelden van landelijke badkamers uit verschillende soorten landen. Hopelijk kunnen we jou inspireren zodat jij jouw droom badkamer kan realiseren. Veel succes!

De landelijke badkamers zie je steeds vaker terugkomen. Het is een badkamer met een eigen stijl, een stijl die niet de uiterst functionele badkamers raakt, maar uitgaat van een eigen stijl in natuurlijke tinten.

Serene rust in landelijke badkamers

Landelijke badkamers stralen een serene rust uit. Combineren de rust en luxe van het platteland met de vooruitstrevendheid van de grote stad. Vaak wordt er gebruik gemaakt van warme aarde tinten en off white tinten in combinatie met geschilderd hout.

Moderne landelijke badkamer met betonstuc

Dit is de badkamer van een moderne landelijke villa gelegen in Morciano di Leuca in Italië. De woning is in 2011 ontworpen en ingericht door Italiaanse architect Luca Zanaroli, die geinspireerd werd door de prachtige natuurlijke omgeving met heel veel olijfbomen.

Moderne landelijke badkamer met betonstuc

>> Bekijk meer foto’s…

Rustiek landelijke badkamer van een Italiaanse woonboerderij

Yes, we nemen vandaag een kijken in de badkamer van een Italiaanse woonboerderij die ontworpen is door architectenbureau studio D. Het interieurontwerp kenmerkt zich met een rustieke landelijke stijl, maar vooral ook veel luxe en moderne gemakken. Deze combinatie vind je ook terug in de badkamer.

Rustiek landelijke badkamer van een Italiaanse woonboerderij

Rustiek landelijke badkamer van een Italiaanse woonboerderij

>> Bekijk meer foto’s…

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres

Klassiek en landelijk is een combinatie die je vaak terugziet in een interieur. Een prachtige interieurstijl met een authentieke sfeervolle uitstraling. Vandaag nemen we een kijkje in een klassiek landelijke badkamer, de badkamer van Zweedse zangeres Nina Persson. Haar appartement stond namelijk te koop. Een prachtig karakteristiek appartement gelegen in de Zweedse stad Malmö

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies