Luxe badkamers voorbeelden

Ben je op zoek naar luxe badkamers voorbeelden? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Op deze pagina plaatsen we namelijk regelmatig luxe badkamers voorbeelden om jou te inspireren!

Luxe badkamers, wie wilt dat niet? Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. Kopje thee erbij, misschien wat muziek? Ideaal toch?

Luxe badkamers onderdelen

Luxe badkamers moeten natuurlijk wel bepaalde onderdelen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere grote wastafel. Of misschien zelfs wel twee? Een ligbad moet het sowieso hebben en als het even kan hoort een grote inloopdouche met stortdouche ook bij een luxe badkamer. Bekijk onderstaande luxe badkamers voorbeelden een raak geïnspireerd!

Ultra luxe moderne badkamer van een golfresort

Je hebt luxe badkamers en je hebt ultra luxe badkamer. Vandaag gaan we binnenkijken in zo’n ultra luxe badkamer. Het is ontworpen door Australische architect Sarah Walker, die een super luxe moderne woning heeft ontworpen bij een golf resort. De woning is ruim, perfect strak afgewerkt, en voorzien van de meest moderne voorzieningen. En dat zie je natuurlijk allemaal ook terugkomen in de ultra luxe moderne badkamer.

Ultra luxe moderne badkamer van een golfresort

>> Bekijk meer foto’s…

Luxe badkamer met hout, marmer en goud

Als je van luxe en glamour houdt, dan is dit jouw badkamer! Maar wat je stijl ook is, velen zullen deze badkamer erg mooi vinden. Het is de mooie badkamer van een luxe strandhuis gelegen in Sydney, die volledig ontworpen is door de interieur architecten van Madeleine Blanchfield Architects.

Luxe badkamer met hout, marmer en goud

>> Bekijk meer foto’s…

Luxe badkamer in de kelder

Deze mooie badkamer is ontworpen en ingericht door De Rosee Sa, een interieur en architecten bureau uit Londen. Zij hebben in 2016 een voormalige garage verbouwd tot een luxe speelse woning met een woonoppervlak van 110m2. Bij de verbouwing hebben ze een halve verdieping bijgebouwd onder de grond. De klant wilde perse een tweede slaapkamer hebben. Een uitbouw boven de grond was geen optie, omdat dit niet toegestaan was in de bestemmingsplan. Daarom kwamen de architecten op het idee om een kelder te creëren, waar de tweede slaapkamer en bijbehorende badkamer een plek konden krijgen.

Luxe badkamer in de kelder

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies