Luxe badkamers voorbeelden

Ben je op zoek naar luxe badkamers voorbeelden? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Op deze pagina plaatsen we namelijk regelmatig luxe badkamers voorbeelden om jou te inspireren!

Luxe badkamers, wie wilt dat niet? Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. Kopje thee erbij, misschien wat muziek? Ideaal toch?

Luxe badkamers onderdelen

Luxe badkamers moeten natuurlijk wel bepaalde onderdelen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere grote wastafel. Of misschien zelfs wel twee? Een ligbad moet het sowieso hebben en als het even kan hoort een grote inloopdouche met stortdouche ook bij een luxe badkamer. Bekijk onderstaande luxe badkamers voorbeelden een raak geïnspireerd!

Luxe klassieke moderne badkamer

Eergisteren hebben we de moderne klassieke badkamer laten zien, die ontworpen is door de ontwerpers van K&L Interiors. Ook vandaag willen we een moderne klassieke badkamer laten zien. Dit keer gaat het om de badkamer van een appartement gelegen in Londen. Het is een super stoer loft appartement, die super luxe is ingericht. En guess what! Het appartement kan je huren via onefinestay!

Luxe klassieke moderne badkamer

>> Bekijk meer foto’s…

Luxe badkamer met strandsfeer

Nadat ze al jarenlang in hun huis wonen, besloot een familie uit Vancouver eindelijk de vier badkamers te verbouwen. Ze wilden de integriteit van het huis omarmen (een prachtig ambachtelijke stijlhuis met uitzicht op het strand en de oceaan in West Vancouver) en behaalde zowel een geüpdate esthetische en geüpdatet functionaliteit. Ze gingen naar Gillian Segal, een topontwerper, omdat ze de perfecte pasvorm had. Hieronder zien jullie het resultaat van de master badkamer suite.

>> Bekijk meer foto’s…

Ruime penthouse badkamer met een moderne luxe uitstraling

We gaan vandaag een kijkje nemen in de badkamer van een modern en luxe penthouse appartement gelegen in de Oekrainse hoofdstad Kiev. Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 160m2, dus bijna alle vertrekken zijn super ruim opgezet. Dat geldt ook voor de badkamer. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen hoe de badkamer eruit ziet.

Ruime penthouse badkamer met een moderne luxe uitstraling

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies