Luxe badkamers voorbeelden

Ben je op zoek naar luxe badkamers voorbeelden? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Op deze pagina plaatsen we namelijk regelmatig luxe badkamers voorbeelden om jou te inspireren!

Luxe badkamers, wie wilt dat niet? Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kan komen. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. Kopje thee erbij, misschien wat muziek? Ideaal toch?

Luxe badkamers onderdelen

Luxe badkamers moeten natuurlijk wel bepaalde onderdelen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere grote wastafel. Of misschien zelfs wel twee? Een ligbad moet het sowieso hebben en als het even kan hoort een grote inloopdouche met stortdouche ook bij een luxe badkamer. Bekijk onderstaande luxe badkamers voorbeelden een raak geïnspireerd!

Chique luxe open badkamer met plantenwand

Vandaag willen we de badkamer laten zien van het Onyx Moon loft appartment. Een appartement gelegen in Praag, dat ontworpen is door de architecten Lenka Křemenová en David Maštálka van A1 Architects. De leefruimte met de woonkamer en de open keuken is super mooi, maar ook de privéruimtes zien er prachtig uit. Ook daar hebben ze gekozen voor een open indeling, met een open slaapkamer, open inloopkast én een open badkamer. Nice!

Chique luxe open badkamer met plantenwand

>> Bekijk meer foto’s…

Luxe badkamer en suite in Russische loft

De architecten van Russisch architectenbureau ONI Architects hebben in Moskou een geweldige loft appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is voorzien van de mooiste materialen en moderne voorzieningen. Zo hebben ze de master bedroom gecombineerd met een open inloopkast én een luxe badkamer en suite. In die badkamer gaan we vandaag een kijkje nemen.

Luxe badkamer en suite in Russische loft

Luxe badkamer en suite in Russische loft

>> Bekijk meer foto’s…

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House

Dit is de badkamer van het ‘Martis-Dunsmuir House’ project, dat gerealiseerd is door de interieur architecten van Sagemodern. Een luxe vrijstaande villa gelegen aan het Tahoe Lake in Californië. Het huis is groot en is voorzien van heel veel vertrekken. Zo hebben de architecten maar liefst drie badkamers ingericht. Hieronder zien jullie de grootste, de mooiste en de meeste luxe badkamer van de drie.

Luxe lichte badkamer van Martis-Dunsmuir House

>> Bekijk meer foto’s…Bekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies