Moderne badkamers voorbeelden

Chique moderne badkamer met kleuren wit, blauw, koper en marmer

De afgelopen twee badkamers voorbeelden zijn gerealiseerd door architect Emil Dervish. En vandaag willen we nog een badkamerontwerp laten zien die door hem is gemaakt. Voor een modern luxe appartement van 96m2 heeft hij namelijk nog een prachtig mooi badkamerontwerp gemaakt die we heel graag met jullie willen delen.

Chique moderne badkamer met kleuren wit, blauw, koper en marmer

Strakke moderne badkamer

Het interieurontwerp die Emil heeft gemaakt voor het apartement bestaat uit witte en zwarte contrasterende materialen vermengd met natuurlijke tinten en koperen accenten. In de badkamer worden deze tinten tevens aangevuld met marmer voor nóg een chiquere en luxere uitstraling. Een mooie toevoeging aan het moderne en super strakke uitstraling in deze badkamer.

Chique moderne badkamer met kleuren wit, blauw, koper en marmer

Witte vloer en blauwe muren

Er is gekozen voor een strakke witte gietvloer, en de muren zijn net zo strak en wit afgewerkt als de vloer. Eén wand, de wand waar het toilet en de bidet aan zijn gemonteerd, is bekleed met mooie diepblauwe panelen. In deze wand is ook een inbouwkast gerealiseerd waar heel veel spullen opgeborgen kunnen worden.

Het strakke witte ligbad vind je aan de andere kant, die net als de bidet voorzien is van een koperen kraan. Aan het einde van het bad vind je de wastafel. Een op maat gemaakte marmeren wastafel die overloopt op het bed. Ook de wastafel is voorzien van een mooie koperen inbouwkraan. Boven de wastafel is over de gehele wand een spiegel geplaatst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply