Rode badkamers voorbeelden

Rood is een kleur die snel de aandacht trekt en wordt vaak gezien als een teken van gevaar. Maar rood kan ook een positieve betekenis hebben. In China bijvoorbeeld staat de kleur rood voor hartstocht, welvaart, geluk, liefde, populariteit en macht.

Goede en slechte badkamers voorbeelden

Spreekt de kleur rood jouw ook zo aan? Vind jij het ook zo'n mooie kleur? En wil jij een rode badkamer hebben? Of in ieder geval een badkamer met rode tinten? Rode badkamers kunnen erg mooi zijn, maar pas op dat je het niet in overvloed gebruikt. Dan kan het namelijk erg machtig en druk overkomen. Op deze pagina vind je zowel mooie badkamers voorbeelden in het rood of badkamers voorbeelden met rode accenten als badkamers voorbeelden waarbij rood niet mooi is gebruikt. Bekijk het op je gemak en raak geïnspireerd!

Italiaanse badkamer met rode vloer

Op de een of andere manier zijn Italiaanse interieurs zijn vaak direct herkenbaar. Deze badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is lastig te zeggen wat het is, maar je ziet dat het ontworpen is door Italianen. Deze badkamer is ontworpen door de broers Mauro & Matteo Soddu van Tramas & STUDIOTAMAT, die in Cagliari in Italie een karakteristieke woning hebben ontworpen. Hieronder is het bijzondere resultaat van de badkamer te zien.

Italiaanse badkamer met rode vloer

>> Bekijk meer foto’s…

Rood witte badkamer

Als onderdeel van het ontwerp van een interieur van een modern zolder appartement, hebben de ontwerpers van KASIA ORWAT home design deze badkamer ontworpen. Het budget is laag, maar het is de ontwerper tóch gelukt er iets bijzonders van te maken.

Rood witte badkamer

>> Bekijk meer foto’s…

Knalrode badkamer

Deze knalrode badkamer is een ontwerp van Rosevear Architects uit Australië. Zij hebben de badkamer voorzien van kleine rode mozaïek tegeltjes, die je zowel voor de vloer als alle muren zijn gebruikt. Dit geeft de badkamer een super bijzonder effect.

Knalrode badkamerBekende winkels

Badkamercocurrent | Brugman | Grando | Wooning | Sanidroom | Sanidump | Bruynzeel | Badkamermarkt

Badkamers voorbeelden voor de inspiratie voor de inrichting van je badkamer

Partners

Huis innrichten | Interieur inrichting | Wooninspiratie

Handig

Privacy & cookies