Browsing Category

Rustieke badkamers

Landelijke badkamers voorbeelden, Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden, Rustieke badkamers

Moderne Italiaanse badkamer met een authentiek karakter

Italiaanse woningen op het platteland kenmerken zich veelal met een rustieke authentieke landelijke sfeer. Maar niet als het aan interieur architect Luca Zanaroli ligt. Hij heeft in het Italiaanse Polignano A Mare een authentieke landelijke woning volledig verbouwd en omgetoverd tot een super modern variant. Alles is super modern en strak afgewerkt, maar het is de architect tegelijkertijd ook gelukt om de authentieke sfeer in tact te houden. Super knap. Hieronder zien jullie hoe de nieuwe badkamer is geworden.

Moderne Italiaanse badkamer met een authentiek karakter

Continue Reading

Industriële badkamers, Rustieke badkamers

Stoere badkamer van een gerenoveerde woonboerderij

Vandaag willen we een hele stoere badkamer laten zien. De badkamer van een moderne woonboerderij gelegen in Knokke-Heist in Belgie, die ontworpen is door de architecten van Govaert & Vanhoutte Architects. Hoewel zowel het interieur als het exterieur super modern zijn, vind je overal ook rustieke details, die typerend zijn voor een woonboerderij. Deze combinatie van modern en rustiek vind je ook terug in het badkamerontwerp.

Stoere badkamer van een gerenoveerde woonboerderij

Continue Reading

Rustieke badkamers

Moderne rustieke badkamer

Deze prachtige badkamer is ontworpen door Magda, interieurontwerpster van ontwerpbureau Euro Style Interior Design uit Chicago. Haar klanten wilden een badkamer hebben waar ze heerlijk kunnen relazen na een zware werkdag. Het moet dus een echte ontspanningsruimte zijn, die voorzien is van luxe en moderne voorzieningen. Om aan die wensen te voldoen, heeft de interieurontwerpster een ontwerp gemaakt waar een comfortabele rustieke sfeer gecombineerd wordt met moderne gemakken. Het resultaat is heel bijzonder geworden.

Moderne rustieke badkamer

moderne-rustieke-badkamer-5

Continue Reading

Moderne badkamers voorbeelden, Rustieke badkamers

Moderne badkamer met rustieke sfeer

Voor een rustieke woning gelegen in Rostov, een van de oudste steden van Rusland, hebben de architecten van studio Chado deze badkamer ontworpen. Hoewel de rustieke sfeer nog goed te voelen is in de badkamer, is het ook heel erg modern. Het is niet alleen voorzien van moderne gemakken zoals een modern vrijstaand bad bij het raam, een grote inloopdouche en een hangtoilet. Ook de moderne sfeer in het ontwerp overheerst in deze badkamer.

Moderne badkamer met rustieke sfeer

Moderne badkamer met rustieke sfeer

Fotografie: Inna Kablukova

Rustieke badkamers

Moderne natuurlijke badkamer

Deze mooie badkamer komt uit Golf Brook in Florida, als onderdeel van een luxe woning die door Pegasus Builders is ontworpen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een stoere natuurlijke sfeer. Dit komt voornamelijk door de grove rustieke houten planken die een muur bekleden, maar ook terugkomen in de strakke donkergrijze badkamermeubel. Hierop is bovendien een grijze natuurstenen waskom geplaatst, gecombineerd met een moderne kraan die strak in de muur is verwerkt.

Moderne natuurlijke badkamer

Continue Reading