Badkamertegels

5 Leukste tegels voor de badkamer


Als je aan tegels denkt, denk je vaak als eerst aan de badkamer. De plek in huis waar het meest gekozen wordt voor tegels. Vanwege vochtbestendigheid worden zowel de vloer als de wanden en soms zelfs de wastafelbladen voorzien van mooie tegels. Er zijn tegenwoordig bovendien zoveel verschillende soorten modellen, kleuren, maten en materialen. Hierdoor zijn er dus altijd tegels die bij jou en jouw badkamerstijl passen. Wij hebben de vijf leukste tegels voor je op een rijtje gezet, die steeds populairder worden. Kijk je mee?

1. Cementtegels
Cementtegels heb je in verschillende soorten uit verschillende landen. De Marokkaanse en Portugese cementtegels zijn bijvoorbeeld erg populair. Soms egaal, maar vaak voorzien van een mooi patroon en leuke kleuren.

Cementtegels

2. Mozaïektegels
Mozaïektegels zijn perfect oor het accentueren van bepaalde delen in de badkamer. Dit kan bijvoorbeeld een muur zijn bij het bad of de inloopdouche. Combineer dit met egale tegels voor een mooi balans. Bekijk de mooie van Tegeldepot.nl.

Mozaïek tegels

3. Metro tegels
Metrotegels zijn de meest eenvoudige en minimalistische tegels, die een heel bijzonder effect kunnen creëren in de badkamer. Je ziet het vaak in Scandinavische badkamers, maar het lijkt er op dat steeds meer landen deze trend gaan volgen.

Metrotegels

4. Hexagon tegels
Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels, die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en kleuren. Door het bijzondere patroon, kun je hiermee een unieke uitstraling creëren in elke badkamer.

Hexagon tegels

5. Zeliges
Zelliges zijn Marokkaanse wandtegels van klei, die in speciale ovens worden gebakken en gekapt in formaten van 10×10 cm of 5×5 cm. Het is een kunstvorm die van Marokko overgevlogen is naar Europa.

Zelliges

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply