Badkamer kleuren, Blauwe badkamer

Blauwe driehoek badkamer


We hebben hier al een aantal binnenkijkers laten zien in badkamers waarbij door de vorm van de ruimte, de inrichting een hele uitdaging is. Deze smalle badkamer bijvoorbeeld of deze driehoekige badkamer. Vandaag willen we wederom een badkamer laten zien met een driehoekige ruimte.

Blauwe driehoek badkamer

Minimalistisch ontwerp

De badkamer is onderdeel van Casa S, een modern appartement uit Italie, die ontworpen is door interieurarchitecten van Allessandro Ferro. De architecten hebben voor deze driehoekige badkamer een praktische indeling gemaakt en ingericht met een minimalistisch ontwerp.

De wastafel vind je in de moeilijke hoek van de driehoek. Daar is een op maat gemaakt werkblad geplaatst, waar de witte waskom op is geplaatst. Daar tegen over vind je het toilet en de bidet, terwijl de grote inloopdouche daarnaast is ingericht.

Blauwe driehoek badkamer

Blauwe vierkante tegels

De gehele badkamer is volledig betegeld eenvoudige blauwe vierkante tegels. Dat geldt voor de vloer en alle muren. Zelfs het plafond is geschilderd in dezelfde blauw als de tegels. Het effect is een eenvoudig minimalistische sfeer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply