Badkamer ideeen

Chique badkamer in een Londense droomhuis


Brits designbureau Studio MacLean heeft in Londen een droomhuis ontworpen. Een groot droomhuis met enorm veel lichtinval en een super stijlvol interieur, dat gekenmerkt is door mooie materialen, luxe voorzieningen en heel veel design. Zo is het huis maar liefst voorzien van vijf badkamers. Hoewel alle badkamers anders zijn ingericht, is de super mooie stijl wel in elke badkamer te herkennen.

chique-badkamer-in-een-londense-droomhuis

Visgraat tegels

Het zijn super lichte badkamers met fijne hoge plafonds. In de badkamer hierboven hebben ze gekozen voor een chique visgraat vloer van witte tegels. Deze tegels zijn bovendien ook gebruikt in de ruimte inloopdouche. Niet alleen voor de vloer in de inloopdouche, maar ook de wanden zijn betegeld met hetzelfde visgraat patroon. De wanden buiten de inloopdouche zijn strak gestuukt en wit geschilderd.

Glazen douchewand met stalen frame en deur

Staal is een materiaal die overal in het interieur te zien is. In deze badkamer hebben ze een op maat gemaakte glazen wand gecreëerd met een zwarte stalen frame en een stalen deur. Deze loopt helemaal tot aan het plafond. Daarnaast is ook het frame van de wastafel van zwart staal, die een geweldige combinatie vormt met de strakke marmeren wastafel daarbovenop, de inbouwkraan en de klassieke gouden spiegel.

glazen-douchewand-stalen-frame

Hexagon tegels, inloopdouche en vrijstaand bad

In de badkamer hierboven is ook zwart staal gebruikt voor de glazen douchewand. Deze inloopdouche is iets breder, maar heeft geen deur. Op de vloer hebben ze hier gekozen voor stijlvolle zeshoekige hexagon tegels met een driehoekpatroon, terwijl er voor de inloopdouche gekozen is voor strakke rechthoekige witte wandtegels. Ook hier zijn de wanden buiten de inloopdouche strak gestuukt en wit geschilderd. Naast een inloopdouche is deze badkamer ook voorzien van een vrijstaand bad. Een stijlvol zwart vrijstaand bad, die geplaatst is onder de schuine wand.

chique-badkamer-in-een-londense-droomhuis-zwart-bad

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply