Grijze badkamers

Eigentijdse grijze badkamer


Interieurontwerpster Agnieszka Karaś heeft in de Poolse stad Gdańsk een mooi eigentijds interieurontwerp gemaakt voor een moderne hardwerkende vrouw. Het gehele appartement is tot in de puntjes doordacht en ingericht met een mooie moderne Scandinavische stijl. De badkamer is een belangrijke ruimte voor de bewoonster. Het moest een plek woorden dat rust en comfort uitstraalt. Met mooie materialen en een gepast kleurenpalet heeft de interieurontwerpster een kleine droombadkamer gerealiseerd.

Eigentijdse grijze badkamer

Fijne badkamer

Het is weliswaar niet een hele grote badkamer, maar het is wel een hele fijne badkamer. Naast een grote inloopdouche cabine met een glazen douchewand, vind je hier ook een moderne zwevende witte badkamermeubel met twee grote lades en een brede inbouwwastafel.

Eigentijdse grijze badkamer

Grijze tegels

De vloer is betegeld met zachte grijze rechthoekige vloertegels, terwijl er voor de muren gekozen is voor stijlvolle eigentijdse zeshoekige hexagon wandtegels. Met een aantal mooie items is de badkamer bovendien super leuk gestyled. De ronde spiegel boven de wastafel bijvoorbeeld of het houten krukje die perfect is voor deze badkamer. En ook de twee eenvoudige hanglampen passen hier erg mooi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply