Badkamer ideeen

Fotobehang in de badkamer


Wie denkt dat behang niet in de badkamer toegepast kan worden heeft het helemaal mis!
Vroeger kon je het niet bedenken om behang in een vochtige ruimte de plakken, maar tegenwoordig is dat prima te doen met behang speciaal ontworpen om de badkamer een leuke uitstraling te geven!

fotobehang in de badkamer

Tot rust komen in de badkamer

De badkamer is een ruimte waar je heerlijk tot rust wilt komen van een drukke dag werken of een avondje intensief sporten.
Het is daarom ook belangrijk om deze in te richten waar jij je prettig in voelt. Men denkt vaak niet verder dan saaie tegels in één kleur omdat een mooie print aan de wand niet mogelijk schijnt te zijn.

Tips

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je het behang niet in de ruimte toepast waar je doucht. Alles daarom heen kun je prima behangen zolang dit maar niet direct met water in aanmerking komt. Behang is hoe dan ook gevoeliger voor vocht dan bijvoorbeeld tegels.
Om dit goed tegen te gaan is het raadzaam om bijvoorbeeld een raampje open te doen tijdens het douchen of de deur open te laten zodat je jaren lang kunt genieten van je behang in de badkamer. Overigens is een goede ventilatie al ruim voldoende!

fotobehang in de badkamer

fotobehang in de badkamer

fotobehang in de badkamer

Behang voor de badkamer

Een behangsoort wat uiterst geschikt voor de badkamer is vinylbehang. Dit soort behang is namelijk vocht en spatwaterbestendig en heel makkelijk in onderhoud.
Bij pixers.nl vind je een groot assortiment met mooie prints in verschillende stijlen. Van mooie diepe kleuren tot rustgevende aardse tinten, dat behoort allemaal tot de mogelijkheid om je badkamer een mooie en unieke uitstraling te geven.

fotobehang in de badkamer

fotobehang in de badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply