Badkamer ideeen

Jaren ’50 Scandinavische badkamer


Dit is de badkamer van een grote villa gelegen in Venice Beach in Californië. Het is ontworpen door architectenbureau Electric Bowery, die een interieurontwerp heeft gemaakt die omschreven kan worden als een combinatie van ‘jaren 50 stijl en Scandinavisch design. En dat is ook te zien aan deze mooie badkamer.

Jaren '50 Scandinavische badkamer

Scheidingswand

Deze badkamer is de badkamer en suite van de master bedroom. Het is gelegen op de eerste verdieping, waar je ook toegang hebt tot een ruim terras. De badkamer is middels een vaste scheidingswand van de slaapkamer gescheiden. Omdat er genoeg open ruimte aanwezig is aan de linkerkant, rechterkant en bovenkant van de muur, is het een half open badkamer geworden.

Jaren '50 Scandinavische badkamer

Luxe badkamer

Het is wel een echte volwaardige badkamer met heel veel moderne voorzieningen. Naast een groot ligbad vind je hier ook een ruime inloopdouche en een brede badkamermeubel met dubbele wastafel. Ook de materialen zijn erg luxe. Het bad is van marmer, er is gekozen voor stoere zwarte kranen en douche en ook de tegels zien er prachtig uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply