Kleine badkamers voorbeelden, Witte badkamer

Kleine witte badkamer met zwarte accenten


De super leuke badkamer is ingericht in een geweldig leuk klein huisje gelegen aan de oostkust van Nieuw Zeeland. Het vrijstaand huisje is ontworpen en ingericht door architectenbureau CoLab Arquitectura, die het huisje heeft ontworpen voor een jong gezin. In totaal is het voorzien van een woonoppervlak van 80m2, verdeeld in een ruime woonkamer en open keuken, twee slaapkamers en onderstaande kleine maar super leuke badkamer.

Kleine witte badkamer met zwarte accenten

Tegenover de wastafel is een mooie decoratieladder geplaatst, die als handdoekenrek wordt gebruikt.

Witte mozaïektegeltjes

Het is een typische klein maar super fijne badkamer. Zowel de wanden als de vloer zijn betegeld met kleine witte muziektegeltjes. Deze tegeltjes geven de badkamer een minimalistische strakke uitstraling. Achterin de badkamer is de inloopdouche ingericht met een stoere op maat gemaakte glazen douchewand tot aan het plafond. Naast de inloopdouche vind je het toilet en daarnaast is de kleine wastafel en grote spiegel gemonteerd.

Zwarte accenten

Hoewel de basis van deze badkamer wit is, hebben ze hier ook zwarte accenten toegevoegd. Het frame van de glazen douchewand bijvoorbeeld of de grote douchekop. En ook het bedieningspaneel van het toilet en de wastafelkraan, en de mooie ventilatiekap aan het plafond zijn stoer zwart. Veel mensen beweren dat badkamerventilatoren per definitie lelijk zijn, maar in deze badkamer wordt het tegendeel bewezen.

Badkamerventilatie is bovendien erg belangrijk, en mag zéker niet ontbreken in een goede moderne badkamer. Neem een kijkje op Ventilatieshop.com voor meer informatie over badkamerventilatoren en het belang ervan.

Kleine witte badkamer met zwarte accenten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply