Badkamer met dakraam

Lastig in te richten badkamer met dakraam


Dit is een vrij bijzondere badkamer. Niet zozeer que stijl, maar de ruimte is niet heel gebruikelijk. In plaats van dat de badkamer rechthoekig is, zitten hier veel schuine muren. Zelfs het dak is schuin. De schuine muren en dak maken de inrichting van de badkamer erg lastig. De ontwerpers hebben het wel mooi opgelost. Ze hebben bijvoorbeeld een grote dakraam in het dak geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor natuurlijk zonlicht. Door het openen van het dakraam kan je deze vochtige ruimte als de badkamer ook goed ontluchten. Dit voorkomt bijvoorbeeld schimmel.

badkamers voorbeelden, dakraam, dakraam in badkamer, dakraam in schuine dak, schuine dak in badkamer, badkamer inrichten, inloopdouche, bidet, zwevend toilet

Badkamer inrichten

De inloopdouche loopt door de schuine muren ook schuin. Dit zorgt er wel voor dat de inloopdouche iets groter is dan gebruikelijk. Een voordeel bij een nadeel. Gelukkig is de badkamer wel groot genoeg. Hierdoor was het ook mogelijk om een aparte bad te plaatsen. Er is zelfs een zwevend bidet en toilet aanwezig.

Opvallend zijn de ronde vormen van het sanitair. De bidet en het toilet zijn bijvoorbeeld rond, maar ook het bad heeft een ronde ovaalvorm.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply