Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer in de kelder


Deze mooie badkamer is ontworpen en ingericht door De Rosee Sa, een interieur en architecten bureau uit Londen. Zij hebben in 2016 een voormalige garage verbouwd tot een luxe speelse woning met een woonoppervlak van 110m2. Bij de verbouwing hebben ze een halve verdieping bijgebouwd onder de grond. De klant wilde perse een tweede slaapkamer hebben. Een uitbouw boven de grond was geen optie, omdat dit niet toegestaan was in de bestemmingsplan. Daarom kwamen de architecten op het idee om een kelder te creëren, waar de tweede slaapkamer en bijbehorende badkamer een plek konden krijgen.

Luxe badkamer in de kelder

Kelder badkamer met hoog plafond

Het is een geweldige verdieping geworden. Zowel de slaapkamer als de badkamer hebben een hoog plafond gekregen. Je merkt er dus vrij weinig van dat je onder de grond zit. Het ontwerp van de badkamer is bovendien geweldig. De strakke gestuukte witte wanden zijn gecombineerd met de visgraat houten vloer. Deze visgraat houten vloer, die je overal in het huis terugkomt, geeft de badkamer een luxe uitstraling.

Luxe badkamer in de kelder

En het blijft niet alleen bij een luxe uitstraling, ook de moderne gemakken maken deze badkamer erg luxe. Naast een groot bad, vind je hier namelijk ook een ruime inloopdouche en een brede op maat gemaakte strakke badkamermeubel met dubbele wastafel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply