Rustieke badkamers

Moderne rustieke badkamer


Deze prachtige badkamer is ontworpen door Magda, interieurontwerpster van ontwerpbureau Euro Style Interior Design uit Chicago. Haar klanten wilden een badkamer hebben waar ze heerlijk kunnen relazen na een zware werkdag. Het moet dus een echte ontspanningsruimte zijn, die voorzien is van luxe en moderne voorzieningen. Om aan die wensen te voldoen, heeft de interieurontwerpster een ontwerp gemaakt waar een comfortabele rustieke sfeer gecombineerd wordt met moderne gemakken. Het resultaat is heel bijzonder geworden.

Moderne rustieke badkamer

moderne-rustieke-badkamer-5

Het is een vrij ruime badkamer, waar aan meerdere kanten ramen aanwezig zijn. Aan de ene kant is dat erg fijn omdat het dan genoeg zonlicht binnenkrijgt, maar aan de andere kant is het voor de ontwerpster ook een uitdaging. Je kan bijvoorbeeld geen hoge kasten plaatsen waar de muren aanwezig zijn.

Natuurstenen tegels

De badkamer is ingericht met een natte gedeelte en een droge gedeelte, gescheiden door een grote glazenwand, waar ook de glazen deur in is verwerkt. Het glas zorgt transparantie, waardoor de ruimtelijkheid wordt behouden in deze lichte ruimte. In het droge gedeelte vind je mooie natuurstenen tegels op de vloer, gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde wanden. Het contrast komt terug in de donkerbruine badkamermeubel, de kozijnen en de lampen boven de twee klassieke spiegels.

Dubbele douche en vrijstaand bad van koper

In het natte gedeelte, hebben ze gekozen voor natuurstenen mozaïek op de vloer, terwijl de wanden betegeld zijn met natuurstenen tegels. Je vindt hier twee grote zwarte douchekoppen tegenover elkaar, zodat je met z’n tweeën tegelijk kunt douchen. De achterste muur is een echte eyecatcher geworden. Niet alleen is deze bekleed met prachtige natuurlijke tegels, maar daar is ook het antieke koperen vrijstaande bad geplaatst.

Moderne rustieke badkamer

Moderne rustieke badkamer

Moderne rustieke badkamer

Moderne rustieke badkamer

Moderne rustieke badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply