Kleine badkamers voorbeelden, Zwarte badkamers

Stoere badkamer met zwart, wit en goud


Deze mooie en stoere badkamer is ontworpen door Sophie Lallias. De Franse interieurontwerpster en architect had een hele bijzondere woning ontowpren uit de XIXth century. De woning was dan ook voorzien van prachtige originele details, zoals dikke ronde steunpilaren en originele ramen. Deze details zijn gecombineerd met een hele strakke en moderne afwerking. Hieronder zien jullie hoe de nieuwe badkamer is geworden. Super inspirerend!

Stoere badkamer met zwart, wit en goud

Klassiek chique details

Het is niet een hele grote badkamer, maar wel een hele fijne badkamer. Er is gekozen voor een kleurenpalet bestaande uit zwart wit, gecombineerd met mooie gouden accenten. Deze gouden details zien er niet alleen mooi en chic uit, maar ze passen ook bij het karakter van de woning. Hetzelfde geldt ook voor de badkamermeubel. In plaats van een normale meubel met bijvoorbeeld een ladekast, heeft de architect gekozen voor een mooie hoge tafel, bestaande uit een klassieke zwarte gietijzeren onderstel en een zwarte natuurstenen wastafelblad. Daarop is een grote brede rechthoekige witte wastafel geplaatst. Boven de wastafel is een mooie ronde gouden spiegel opgehangen met de leuke zwarte wandlamp van IKEA.

Stoere badkamer met zwart, wit en goud

Ruime inloopdouche

Achterin de badkamer is een hele ruime inloopdouche ingericht. De stukje verhoogde vloer is betegeld met kleine nat zwarte mozaïektegeltjes, terwijl de muren betegeld zijn met grote rechthoekige wandtegels. Tegen de achterste muur zijn de zwarte tegels gerecombineerd met chique gouden tegels. Ook de glazen douchewand met het zwarte stalen frame is heel stoer.

Fotografie: Benoît Alazar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply