Vintage badkamer

Stoere, chique vintage badkamer van Lucja en Lucy


Dit is de badkamer van Lucja en Lucy, die samen met hun dochter in een modern appartement wonen gelegen in de Poolse hoofdstad Warschau. Het is een modern appartement, die ze ingericht hebben in een chique warme vintage stijl. Ook de badkamer is ingericht in deze mooie stijl!

Stoere, chique vintage badkamer van Lucja en Lucy

Marmer en hout

Ze hebben gekozen voor een mix van verschillende mooie materialen. Een chique marmeren vloer, die doorloopt op de onderste helft van de muren en de zijkant van het ligbad. De bovenste helft is strak gestuukt en wit geschilderd.

Stoere, chique vintage badkamer van Lucja en Lucy

Badkamermeubel met houten deuren en marmeren blad

Ook het blad van de badkamermeubel is van chique marmer. Het zwevende badkamermeubel is volledig op maat gemaakt. Het marmeren blad is gecombineerd met stoere vintage houten planken. Deze zijn niet alleen gebruikt voor de deuren van de ladekasten, maar ook de achterwand achter de meubel is volledig daarmee bekleed. Op de meubel is een witte opbouwwastafel geplaatst

Houten accenten

De badkamer is ook voorzien van verschillende stoere zwarte accenten. De designradiator boven het bad bijvoorbeeld of de kranen en bijbehorende knoppen. En er is ook gekozen voor leren deurgrepen voor de ladekasten én een stoere zwarte hanglamp boven de wastafel. Zelfs de stoere contactdozen in de houten muur zijn zwart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply