Badkamer ideeen

Subtiele badkamer makeover


Op de website van Studio Mcgee hebben we een hele inspirerende badkamer makeover gevonden. Voor een klant hebben zij de totale verbouwing van hun woning gerealiseerd. Wat erg bijzonder is van dit project, is dat zij met kleine aanpassingen grote verschillen hebben kunnen maken. Dat geldt ook voor de badkamer. Met kleine aanpassingen (en dus ook met lage kosten), heeft de badkamer een nieuwe, frisse en stijlvolle look gekregen. Nice!

Subtiele badkamer makeover

Subtiele badkamer makeover

De badkamer zag er op zich niet heel lelijk uit, maar het had gewoon een opfrisbeurt nodig. De ontwerpers hebben daarom met een aantal subtiele items de badkamer een frisse look gegeven.

Nieuwe tegels

De belangrijkste wijziging zijn de tegels. Er is gekozen voor zowel nieuwe vloertegels als wandtegels. Het grote voordeel is dat de oude tegels net verwijderd hoefden te worden. Je kunt er gewoon overheen tegelen. Dit scheelt zowel in kosten als in arbeid. Op de vloer vind je hele leuke patroontegels. Buiten de douche zijn deze vloertegels gecombineerd met strak gestuukte witte wanden. En in de douche zijn de muren betegeld met mooie marine blauwe metrotegels. Het verschil is enorm!

Spiegels en wandlampen

Naast de tegels, zijn er ook een aantal kleinere items vervangen. Zo hebben ze de oude grote spiegel boven de wastafel vervangen door twee mooie rechthoekige spiegels. En ook de wandlampen daarboven zijn vervangen door twee nieuwe.

Subtiele badkamer makeover

Subtiele badkamer makeover

Bron: Studio-mcgee.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply