Witte badkamer

Witte badkamer met dubbele inloopdouche


Vandaag komen de badkamer ideeën helemaal uit Budapest. De badkamer die je hieronder ziet, is namelijk onderdeel van een indrukwekkende villa gelegen in de buitenstad van Budapest. De architecten en ontwerpers van Architema Studio hebben een modern ontwerp neergezet voor het interieur, waar verschillende materialen met elkaar worden gecombineerd. Zo is de woning voorzien van een mooie warme houten vloer, zijn bepaalde delen van de muren van marmer, en is de barricade op eerste verdieping volledig van glas.

Witte badkamer met dubbele inloopdouche

Langwerpige badkamer

De badkamer heeft een langwerpige ruimte, waar de architecten heel goed gebruik van hebben gemaakt. Er is een grote dubbele inloopdouche aanwezig, die afgesloten kan worden met twee grote glazen deuren. Daartegen over vind je de langwerpige zwevende badmeubel met een modern en strak ontwerp. Hierop staan twee witte vierkante wastafels.

Wat deze moderne badkamer zo mooi maakt, is het het hoge plafond. Hierdoor lijkt het heel ruimtelijk en voelt het ondanks de smalle ruimte niet heel benauwend aan. Sterk nog, je hebt het gevoel dat de badkamer juist heel groot is.

Witte badkamer met dubbele inloopdouche

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply