Spa badkamers

Zen badkamer met bruine tinten


Het eerste wat me opviel toen ik deze badkamer, was dat ik een en al zen voelde. De badkamer ziet er zo rustgevend en relaxt uit. Het doet een beetje denken aan een heerlijke Spa. En dat is te danken aan verschillende elementen. Het is een vrij grote ruimte, waardoor er genoeg plek is een stijlvolle ovaalvormig ligbad en een grote aparte inloopdouche. Deze inloopdouche is geheel afgeschermd door een glazenscherm en deur.

Zen badkamer met bruine tinten

Zo’n aparte badkamervloer heb ik nog nooit gezien. Het grootste gedeelte van de badkamer is voorzien van een houten vloer, terwijl de hoek waar het ligbad staat van natuursteen is. Vooral deze natuurstenen vloer geeft de badkamer een natuurlijke zen sfeer. De groene plant in de hoek past er wat dat betreft helemaal bij. Dat geldt ook voor de bamboeladder die hier als handdoekenrek wordt gebruikt.

Naast de bruine tinten van de houten en natuurstenen vloer, hebben de wanden ook een grijsbruine kleur gekregen. En ook de tafel is volledig donkerbruin. Deze bruine tinten benadrukken de natuurlijke zen sfeer nog meer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply