Badkamer ideeen

Atypische badkamer


Vierkante en rechthoekige ruimtes zijn het meest makkelijkst in te richten. In zulke ruimtes heb je namelijk niet te maken met schuine wanden, eigenaardige hoekjes en schuine daken. In atypische ruimtes heb je daar wel mee te maken. Dit zorgt ervoor dat het net een iets grotere uitdaging is om deze in te richten. Vandaag willen we een atypische badkamer laten zien, die zowel praktisch als stijlvol is ingericht.

Atypische badkamer

Douchegordijn aan het plafond

Er is gekozen voor een eenvoudige stijl met vierkante grijze voertegeltjes, die gecombineerd zijn met vierkante witte wandtegeltjes. Het bad is aan het begin van de badkamer ingericht, terwijl je de douche achterin bij het raam vindt. Het is een inloopdouche, die ze hier gescheiden hebben met een douchegordijn. De gordijnstang hebben ze aan het plafond gemonteerd.

Schuine wand

Bij de douche is een schuine wand aanwezig, waar je niet heel veel aan hebt, maar hier hebben ze het benut door de designradiator eraan te monteren. Daarnaast is de wastafel geplaatst. Een mooie houten badkamermeubel met dubbele ladekast van IKEA. En naast deze badkamermeubel vind je nog een toilet.

Atypische badkamer

Atypische badkamer

Fotografie: Anders Bergstedth

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply