Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met een mooi plekje voor de wasmachine


Zoals jullie weten is het niet ideaal om de wasmachine en/of droger in de badkamer te plaatsen. Het ziet er ten eerste niet uit om zo’n groot apparaat in de badkamer te hebben. En ten tweede zou je die plek ook heel goed kunnen gebruiken voor andere dingen zoals een kast of een extra wastafel. Hier hebben we echter ook laten zien dat een wasmachine in de badkamer geen ramp hoef te zijn. De badkamer die ontworpen is door Suto architecten is een heel mooi voorbeeld. En de interieurontwerpers van interieurontwerpbureau 23 Bassi laten dat ook zien met onderstaande badkamer.

Moderne badkamer met een mooi plekje voor de wasmachine

Maatwerk inbouwkast voor wasmachine

Het is de badkamer van een modern appartement gelegen in Milaan, die vorig jaar ingericht is door het Italiaanse interieurontwerpbureau. Door het gehele appartement tref je moderne maatwerk oplossingen aan. In de slaapkamer, de woonkamer, de inloopkast en ook voor de badkamer is er gekozen voor maatwerk. Aan het begin van de badkamer is namelijk een grote op maat gemaakte kast gebouwd, bestaande uit open vakken, een grote dichte kast én een open vak waar de wasmachine geplaatst is. Op deze manier is de wasmachine op een hele mooie manier verwerkt in de badkamer en heb je er niet heel veel last van.

Moderne badkamer met een mooi plekje voor de wasmachine

Moderne badkamer met een mooi plekje voor de wasmachine

Houtlook tegels

Ook de rest van de badkamer is erg inspirerend. De vloer is betegeld met mooie lichte houtlook tegels, die bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. En ook de muren zijn mooi bewerkt, met aan de onderkant witte reliëftegels, gecombineerd met een strak gestuukte en knalgeel geschilderde muur.

Er is een grote inloopdouche ingericht, die voorzien is van een grote luxe regendoucheset. Daarnaast vind je in de badkamer ook een modern toilet, bidet en een moderne zwevende groene badkamermeubel en watsafel.

Bron: 23bassi.com | Fotografie: Marco Curatolo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply