Retro badkamer

In deze badkamer wordt modern met retro gecombineerd


Interieur architect Cristiana Vannini heeft het interieur ontworpen van een prachtig appartement gelegen in het centrum van Milaan, in een historisch pand uit 1982. In het verleden heeft het gebouw gefunctioneerd als ziekenhuis en theater, maar is nu dus volledig verbouwd tot mooie woonappartementen. Het interieur, die door de Italiaanse interieur architect is gemaakt, kan omschreven worden als een mooie combinatie van modern en retro.

In deze badkamer wordt modern met retro gecombineerd

Retro patroontegels

Het is niet een hele ruime badkamer, maar klein is het zéker niet. Het Franse balkon met de de openslaande deuren zorgen er bovendien voor dat de badkamer voorzien wordt van heel veel natuurlijk zonlicht. Het Franse balkon is één van de details die in tact is gehouden van het karakteristieke pand. De vloertegels die daarbij uitgekozen zijn, passen daar perfect bij. Prachtige cementtegels met zwart witte retro-achtige patronen.

In deze badkamer wordt modern met retro gecombineerd

Zwarte mozaïektegeltjes aan halve muurtjes

De wanden zijn strak afgewerkt en lichtgrijs geschilderd. Deze zijn gecombineerd met kleine zwarte mozaïektegeltjes. De muurtjes die zowel aan de linkerkant als de rechterkant zijn gecreëerd, zijn met diezelfde tegeltjes bekleed. Hetzelfde geldt ook voor het ligbad aan de rechterkant van de badkamer.

Aan de linkerkant van de badkamer vind je de klassieke wastafel op chromen poten, met links de bidet en rechts het toilet. Het betegelde muurtje over de gehele breedte wordt gebruikt om er kleine spullen op te plaatsen. En daarboven is een grote ronde spiegel aan de muur opgehangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply