Kleine badkamers voorbeelden, Retro badkamer

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje


Kleine fijne badkamers, daar houden we van! Deze kleine badkamer is een ontwerp van Interieurarchitect Alexandre Delaunay van SABO project, een architectenbureau uit Parijs. Zij hebben een modern interieurontwerp gemaakt voor een appartement die gevestigd is in een stoer industrieel pand. Je treft er dus stoere industriële details aan zoals betonnen pilaren en stalen balken. Deze stalen balken vind je ook aan in deze kleine fijne badkamer.

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje

Natuurlijk lichteffect

De badkamer is samen met de twee slaapkamers ingericht in een groot gouden volume, die midden in het appartement is geplaatst. Het volume heeft een gouden buitenkant, en bevat een patroon, bestaande uit verschillende gaten. Deze gaten zorgen ervoor dat de slaapkamers en de badkamer voorzien worden van natuurlijke lichtinval vanuit de woonkamer. En de gaten geven het een heel bijzonder effect.

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje

Leuke retro tegels

De kleine badkamer is modern, en voorzien van moderne voorzieningen zoals een ruime inloopdouche met glazen douchewand, inbouwkranen en douche, en een moderne witte badkamermeubel met dubbele laden. En tegelijkertijd heeft het ook een retro tintje. Dit is te danken aan de tegels. De muren zijn betegeld met kleine witte hexagontegeltjes. En op de vloer vind je super leuke retro tegels in de kleuren wit en blauw. Deze vloer vormt daarom dé blikvanger in deze badkamer.

Kleine speelse badkamer met modern retro tintje

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply