Industriële badkamers

Chique badkamer van loft uit New York


Vandaag willen we de badkamer laten zien van een echte loft uit New York. Dan denk je al snel aal industrieel, rauw en kil, maar niets is minder waar. Daar heeft architectenbureau Elizabeth Roberts wel voor gezorgd, die het complete interieur inclusief meubels heeft ontworpen. De badkamer is super licht en erg royaal, en is voorzien van mooie luxe moderne gemakken. Kortom, een droombadkamer voor velen!

Chique badkamer van loft uit New York

Houten vloer en betonstuc

De badkamer bevindt zich op de hoek van het hoekappartement. Je hebt dus ramen vanuit twee kanten, die ervoor zorgen dat de badkamer heel fijn licht is. Het grootste gedeelte van de badkamer is voorzien van een sfeervolle houten vloer. Er is één klein gedeelte, de inloopdouche, waarvan de vloer bewerkt is met stoere grijze betonstuc. Ook de grote muur daarachter is met hetzelfde betonstuc bewerkt.

Inloopdouche en vrijstaand bad op pootjes

Voor de doorloopdouche is er een douchewand gecreëerd, waarvan de onderkant van marmer is, terwijl de bovenkant van glas is. Deze loopt helemaal tot aan het plafond. In de muur van de douche zijn twee nisjes boven elkaar gecreëerd, waar spullen in geplaatst kunnen worden. Aan de andere kant van het marmeren muurtje is een bad geplaatst. Een klassiek chique vrijstaand bad op pootjes. Verderop vind je de wastafels, het toilet en een grote op maat gemaakte inbouwkast met heel veel kastruimte.

Chique badkamer van loft uit New York

Chique badkamer van loft uit New York

Chique badkamer van loft uit New York

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply