Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne grijs & roze badkamer


Sommige kleurencombinaties zijn echt inspirerend mooi. Grijs en roze is daar een heel mooi voorbeeld van. Het grijs is erg stoer, terwijl het roze natuurlijk een vrouwelijk tintje heeft. Als deze twee kleuren samen worden gebruikt, wordt er een heel mooi balans gecreëerd. In deze mooie moderne badkamer komt de kleurencombinatie grijs en roze heel goed tot z’n recht. Een badkamerontwerp die gerealiseerd is door Denis Krasikov en Cartelle Design.

Moderne grijs & roze badkamer

De badkamer is onderdeel van een inspirerend mooi project uit Moskou. Een klein appartement met een woonoppervlak van slechts 40m2, dat ingericht is voor een jongedame. Het gehele interieurontwerp is prachtig, maar de badkamer vormt één van de hoogtepunten. De kleine badkamer is erg praktisch ingericht met een hele ruime inloopdouche, een toilet en een brede wastafel.

Grijze en roze tegels

Op de vloer vind je grote stoere betonnen grijze tegels, terwijl de muren strak gestuukt en wit geschilderd zijn. Het roze komt terug in de inloopdouche. Daar zijn de muren namelijk volledig betegeld met verticale smalle roze wandtegels. De inloopdouche is bovendien voorzien van een luxe regendouche set en de in de muur zijn drie nisjes boven elkaar ingebouwd, waar kleine spullen opgeborgen kunnen worden.

Moderne grijs & roze badkamer

Kastruimte

Er zijn twee op maat gemaakte kasten gebouwd. De wastafelmeubel is strak wit, gecombineerd met een stoere grijze betonnen wastafel en een betonnen achterwand. Daarnaast is er naast de inloopdouche een strakke zwarte inbouwkast gebouwd, die volledig tot aan het plafond loopt. Genoeg kastruimte dus in deze kleine badkamer.

Moderne grijs & roze badkamer

Naast de zwarte inbouwkast, is de badkamer ook voorzien van een zwarte designradiator en een modern zwart hangtoilet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply