Klassieke badkamers voorbeelden

Chique klassieke badkamer uit Brooklyn


Deze mooie klassieke badkamer is onderdeel van een karakteristieke woning gelegen in Brooklyn. Een vervallen woning die volledig gerenoveerd is door de architecten van MADE architecture. De interieur ontwerpers van Elizabeth Roberts design hebben de bewoners geholpen met de materialisatie. Zij hebben de bewoners dus onder andere geholpen met uit uitkiezen van de badkamers tegels, de afwerking van de wanden, het sanitair en de overige spullen in de badkamer.

Chique klassieke badkamer uit Brooklyn

Visgraat vloertegels gecombineerd met half betegelde wanden

Voor de badkamer zijn ze gegaan voor een chique klassieke look, passend bij de stijl van de karakteristieke woning. Op de vloer liggen kleine mini tegels die gelegd zijn in de vorm van een visgraat. Dit hebben ze gecombineerd met wanden die aan de onderkant betegeld zijn met rechthoekige groene tegels en aan de bovenkant strak gestuukt zijn.

Chique klassieke badkamer uit Brooklyn

Naast de deur is de inloopdouche gerealiseerd, waar dezelfde tegels te vinden zijn. Het enige verschil is dat de wanden in de inloopdouche volledig betegeld zijn, zelfs inclusief het plafond. Bij het raam vind je nog een apart klassiek vrijstaand bad op pootjes.

Alle sanitair is uitgevoerd in een chique klassieke stijl. De wastafel, de kranen, het bad, de spiegel, het toilet, noem maar op. Ook de kleine Perzische vloerkleed past er heel mooi bij.

Bron: Elizabethroberts.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply