Klassieke badkamers voorbeelden, Luxe badkamers voorbeelden

Luxe klassieke badkamer met houtlook tegels


Vaak wordt er beweerd dat een houten vloer niet geschikt is voor de badkamer. Dit heeft vooral te maken met het vocht in de badkamer, dat ervoor zorgt dat het hout werkt. Tegenwoordig zijn daar wel verschillende oplossingen voor. Maar als je het zeker voor het onzekere wilt namen, dan bestaat er nog een heel goed alternatief, namelijk houtlook tegels. Sommige houtlook tegels kan je bijna niet onderscheiden van een echte houten vloer. Ideaal toch?! Hieronder zien jullie een heel mooi voorbeeld van een badkamer met houtlook tegels op de vloer.

Luxe klassieke badkamer met houtlook tegels

Het ontwerp van deze badkamer is gemaakt door de interieurontwerpers van Hao Design. Zij hebben in Taiwan een familieappartement ontworpen, gekenmerkt door een moderne, luxe en klassieke stijl. Dat zie je ook terug in het badkamerontwerp.

Houtlook tegels en witte diamant wandtegels

Er is dus gekozen voor houtlook tegels op de vloer, gecombineerd met super leuke witte diamanttegels aan de wanden. Deze tegels lopen van de vloer helemaal tot het plafond, zowel binnen als buiten de inloopdouche. Voor de inloopdouche is een op maat gemaakte glazen douchewand gerealiseerd met een bijpassende glazen deur.

Luxe klassieke badkamer met houtlook tegels

Klassieke badkamermeubel ombouw

Naast een ruime luxe inloopdouche en een toilet, wordt de blikvanger vooral gevormd door de badkamermeubel. Althans, hetgeen rondom de badkamermeubel. Als badkamermeubel is er gekozen voor moderne grijze zwevende ladekasten, maar daaromheen is een soort zwarte ombouw gerealiseerd in een stijlvolle klassieke stijl. Heel nice gedaan!

Luxe klassieke badkamer met houtlook tegels

De badkamer is onderdeel van deze stoere slaapkamer, die ingericht is in een stoere klassieke koloniale stijl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply