Badkamer ideeen

De mooie badkamer van Nord House


Dit is de mooie badkamer van Nord House, een perfect ingericht vakantiehuisje gelegen in Shire of Mornington Peninsula. Shire of Mornington Peninsula is een Local Government Area in Australië in de staat Victoria, onderdeel van de agglomeratie van Melbourne. Poss Samperi heeft daar het geweldige Nord House gecreëerd, ingericht met een stijlvolle Scandinavische interieurstijl. Hieronder zien jullie het resultaat van de bijzondere badkamer.

De mooie badkamer van Nord House

Zwart, wit en hout

Het Scandinavische interieur kenmerkt zich met een mooi kleurenpalet bestaande uit voornamelijk zwart, wit en houttinten. Dit zie je ook terug in het ontwerp van de badkamer. ook het gebruikte materiaal is met zorg geselecteerd, waardoor de badkamer een exclusieve uitstraling heeft gekregen. Alleen de tegels zijn al geweldig, een combinatie van zwarte hexagon vloertegels en witte glanzende wandtegels vormen hier de basis. Daarnaast is de badkamer ook voorzien van mooie moderne voorzieningen, zoals het ovalen vrijstaand bad onder de ramen, een ruime inloopdouche, die volledig afgesloten is met glazen wanden en deur, én een compacte zwevende wastafel met een stoere matzwarte kraan. Daarboven is de mooie ronde spiegel met de leren band van Ferm Living gemonteerd.

De mooie badkamer van Nord House

De mooie badkamer van Nord House

Dit alles is uitgevoerd in zwart en hout. De houttinten komen hier terug in de vorm van de kleinere accessoires, zoals het houten krukje en de stijlvolle houten badmat.

Fotografie: Doswell McLean

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply