Badkamer ideeen, Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Hout, staal en marmer vormen in deze badkamer een mooie combinatie!


Hout, staal en marmer zijn hele mooie materialen, die super populair zijn in de wereld van interieur & design. Deze drie soorten materialen zijn heel goed los van elkaar te gebruiken, maar ze vormen samen ook een hele goede combinatie. Dat vinden de interieurarchitecten en ontwerpers van Fraher Architects ook, en dat laten ze zien in het ontwerp van deze mooie badkamer. Love it!

Hout, staal en marmer vormen in deze badkamer een mooie combinatie!

Het ontwerp van deze badkamer is onderdeel van The Signal House project. Ze hadden in Londen een Victoriaanse woning volledig onder handen genomen. Naast een uitbouw naar de tuin, waar de nieuwe ruime woonkeuken is gerealiseerd, is ook de rest van het interieur aangepast en verbouwd. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe badkamer bij. En wat voor één!

Groot dakraam

De badkamer bevindt zich op de tweede verdieping, waar je te maken hebt met schuine wanden. Dat zie je ook terugkomen in deze badkamer. Dit hebben ze opgelost door het bad bij de schuine wand te plaatsen. Met de inbouw van een groot dakraam, heeft de badkamer bovendien heel veel natuurlijk licht gekregen.

Hout, staal en marmer vormen in deze badkamer een mooie combinatie!

Marmeren tegels, stalen frames en houten accenten

De stijl en het ontwerp is ook helemaal geweldig. Zoals gezegd, zijn hout, marmer en staal op een hele mooie manier gecombineerd in deze badkamer. Super leuke marmeren hexagontegeltjes op de vloer, Grote rechthoekige marmeren wandtegels, een op maat gemaakte glazen wand met een stoer zwart stalen frame, een badkamermeubel met een zwarte stalen onderstel. En hout vind je ook terug in de badkamermeubel, in de vorm van een houten ladekast. Sommige wanden zijn bovendien afgewerkt met mooie houten latten.

Hout, staal en marmer vormen in deze badkamer een mooie combinatie!

Zwart en oranje

Naast al dit moois, is er nog veel meer moois te zien in deze badkamer. De stoere zwarte regendouche set bijvoorbeeld in de inloopdouche, bestaande uit een inbouwdouche uit het plafond en een handdouche, de zwarte wastafelkraan en de zwarte designradiator. Maar ook het nisje boven het bad is een leuk detail, waar flesjes in geplaatst kunnen worden. En met het oranje krukje, heeft de badkamer ook wat kleur gekregen.

Bron: Fraher.co

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply