Kleine badkamers voorbeelden

Deze kleine badkamer heeft een super leuk ontwerp gekregen


Deze badkamer is ontworpen door de interieurontwerpers van Denis Krasikov en Cartelle Design. Zij hebben in St. Petersburg een appartement gerenoveerd, en voorzien van een nieuw interieurontwerp. Het appartement heeft een woonoppervlak van 107m2. Na alles gestript te hebben, is een nieuwe praktische indeling gemaakt. Vervolgens is het interieur tot in de kleinste details herontworpen. Hieronder zien jullie hoe de nieuwe badkamer is geworden. Super inspirerend.

Deze kleine badkamer heeft een super leuk ontwerp gekregen

Vanuit de ruime woonkamer, waar ook de eetkamer en open keuken zijn ingericht, heb je toegang tot de hal. En hier vandaan kan je richting de twee slaapkamers lopen. Tussen deze twee slaapkamers is de badkamer ingericht.

Fijne kleine badkamer

Het is een kleine badkamer, maar zoals we hier al vaker hebben laten zien, kunnen kleine badkamers erg fijn en praktisch zijn. Dat geldt dus zéker ook voor deze badkamer. Als je binnenkomt zie je aan de linkerkant de bad en douche combinatie, die middels een smalle zwarte stalen scheidingswand gescheiden is van de badkamermeubel met wastafel. Aan de rechterkant vind je het toilet.

Deze kleine badkamer heeft een super leuk ontwerp gekregen

Mix van materialen en kleuren

Het badkamerontwerp kenmerkt zich met verschillende materialen en kleuren. Op de vloer vind je moderne donkergrijze tegels, terwijl de grote muur bij het bad betegeld is met stijlvolle geometrische wit blauwe tegels. De smalle muurtjes bij het bad zijn bewerkt met stoere grijze betonstuc. In één van deze muur zijn handige nisjes boven elkaar gecreerd, waar kleine douchespullen opgeborgen kunnen worden zoals douchegel, shampoo en geurstokjes. Deze nisjes zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook super mooi en strak uit. De badkamermeubel is van hout, net als de volledige achterwand. En de muren waar het toilet is ingericht is ook gestuukt, maar ze hebben ook een mooie blauwe kleur gekregen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply