Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met aparte inloopdouche kamer en toilet


House M is een grote en luxe woning gelegen in Zhubei City in Taiwan. De volledig inrichting en interieurontwerp is gerealiseerd door de ontwerpers van architectenbureau Phase6. Naast een ruime woonkamer, ruime keuken en meerdere ruime slaapkamers, is de woning ook voorzien van twee mooie badkamers. Hoewel de twee badkamers anders zijn ingericht, zijn er zéker ook overeenkomsten te vinden. Vandaag willen we de grote badkamer laten zien van House M.

Moderne badkamer met aparte inloopdouche kamer en toilet

Inloopdouche en toilet

De ontwerpers hebben de badkamer verdeeld in verschillende aparte ruimtes, die afgesloten kunnen worden. Je komt binnen in het open gedeelte, waar de badkamermeubel en de wastafels te vinden zijn. Daar vanuit heb je toegang tot een aparte inloopdouche kamer én een aparte toilet. Het is een echte inloopdouche kamer, omdat binnen die kamer alleen een douchebak is ingericht. Deze kamer kan afgesloten worden met een matglazen deur.

Moderne badkamer met aparte inloopdouche kamer en toilet

Betonlook grijze tegels

Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld met stoere betonlook grijze tegels. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie blankhouten zwevende badkamermeubel, die afgewerkt is met een stoere betonnen blad. Daarboven is een op maat gemaakte spiegelkast gemonteerd, waar nog meer spullen in opgeborgen kunnen worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply