Badkamer ideeen

Deze leuke badkamer is super leuk verbouwd met een laag budget


Een leuke en praktische badkamer is erg waardevol. Ten eerste omdat het heel veel toegevoegde waarde heeft voor je woonbeleving. Ten tweede omdat het ook een investering is aan je woning. Een woning met een mooie en praktische badkamer is meer waard dan dezelfde woning waarvan de badkamer lelijk en gedateerd is. Het hoeft bovendien niet heel veel te kosten om een badkamer te verbouwen. Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen al enorm veel invloed hebben op de uitstraling van je badkamer. Deze badkamer is daar het perfecte voorbeeld van!

deze leuke badkamer is super leuk verbouwd met een laag budget

Budgetverbouwing

De badkamer hebben weg gevonden bij Entrance makelaar, waar een leuk appartement te koop stond van 68m2 Het appartement is oorspronkelijk in 1915 gebouwd, maar is al een aantal verbouwingen ondergaan. De laatste verbouwing vond plaats in 2014, toen de badkamer verbouwd werd. Om kosten te besparen, kozen de eigenaren voor een gedeeltelijke verbouwing, die vooral cosmetische ingrepen betreft. Originele leidingen zijn bijvoorbeeld volledig in tact gelaten.

Cosmetische veranderingen

De vloer is opnieuw betegeld met super leuke blauwe patroontegels, en de muren zijn bewerkt met stoere grijze betonstuc. Deze twee veranderingen hebben al enorm veel impact. Daarnaast is het sanitair ook nieuw. Het mooie witte vrijstaand bad. de luxe regendoucheset, de compacte witte badkamermeubel met opbouwwastafel, de inbouwreservoir, noem maar op. Met kleine accessoires hebben ze de badkamer afgemaakt, zoals de kleine olijfboom tegenover het toilet, een mooie wc-rolhouder, handdoekenrek, houder voor de glazen vaasjes, de grote ronde spiegel, mooie haken, etc. Kleine details, die bijdragen aan de comfortabele uitstraling van de badkamer.

douche in bad

mooie badkamerverbouwing

olijfboom in badkamer

ronde spiegel boven wastafel

badkamer styling

blauwe patroontegels

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply