Badkamer ideeen

Mooie kleurrijke badkamer van interieurontwerper Kelly Mindel


Als je het grootste rendement op een investering wilt aan je huis, zijn er twee kamers die je als eerste moet aanpakken: de badkamer en de keuken. Voor een badkamer geldt vaak dat het geen totale verbouwing hoeft te zijn. Het vernieuwen van een aantal elementen zoals wastafels, toiletten en armaturen kan vaak de truc doen, wat natuurlijk goed nieuws is voor prijsbewuste huiseigenaren. Dit is precies wat Kelly Mindel van Studio DIY deed toen ze de make-over van haar badkamer realiseerde.

houten badkamermeubel

Badkamer indeling

Om geld te besparen, werden alle leidingen in tact gehouden, en voerde ze de aanpassingen binnen dezelfde indeling. De grote inloopdouche vormt de blikvanger, die volledig afgesloten is met een op maat gemaakte glazen wand en bijbehorende glazen deur. Naast de inloopdouche is de nis ingericht als een open inbouwkast met handige planken waar mooie gevlochten opbergmanden te vinden zijn.

roze wastafels

badkamer make-over roze groen

Roze hexagon tegels en groene zeliges

De grootste kostenpost was het opnieuw betegelen van de inloopdouche en de vloer. Maar als je ziet wat voor impact het heeft, dan weet je dat die investeringen meer dan waard zijn. De interieurontwerper was niet bang om te kiezen voor gedurfde felle kleuren in haar badkamer. Grote roze hexaontegels op de vloer combineerde ze met prachtige groene zeliges tegels aan de wanden. Een kleurencombinatie die je niet vaak tegenkomt, maar deze badkamer bewijst dat groen en roze heel goed kunnen matchen. Het roze komt ook terug in de nieuwe mooie ronde dubbele wastafels op de houten badkamermeubel. De koperen inbouwkranen en de twee gouden spiegels daarboven staan er ook geweldig bij.

groene zeliges tegels

De badkamer is niet heel groot, maar dankzij de witte wanden en de natuurlijke lichtinval zorgen voor heel veel licht en ruimtelijkheid.

houten ladder handdoeken

De houten ladder wordt gebruikt als extra opslag om handdoeken op te hangen. Daarbij is een hangplant opgehangen, direct onder het kleine dakraam.

opbergmanden badkamer

Bron: Mydomaine.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply