Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Deze moderne badkamer is ontworpen door Excelsior Master Builder


In de portfolio van Excelsior Master Builder hebben we deze mooie badkamer gevonden. Zij hebben in 2017 de volledige verbouwing gerealiseerd van een vrijstaande familiehuis gelegen in Melbourne, inclusief de uitbouw aan de achterzijde. Vooral de woonkamer en de woonkeuken hebben geprofiteerd van deze uitbouw, maar ook de bovenverdieping heeft een hele mooie en inspirerende metamorfose gehad. Hieronder kan je zien hoe mooi de badkamer is geworden!

Deze moderne badkamer is ontworpen door Excelsior Master Builder

De badkamer heeft een totale oppervlak van net iets minder dan vier vierkante meter. Het is een praktische ruimte met rechte muren. De buitenmuur is voorzien van een groot raam, waardoor de badkamer voorzien wordt van natuurlijk licht. Als raamdecoratie is er gekozen voor moderne rolgordijnen.

Deze moderne badkamer is ontworpen door Excelsior Master Builder

Inloopdouche naast bad

Bij het raam is het bad geplaatst, over de gehele breedte van de badkamer. Naast het bad vind je de inloopdouche. Wat hier minder praktisch is, is dat er geen wand aanwezig is tussen het bad en de douche. Hierdoor kan het bad helemaal nat worden als je aan het douche bent. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van de grote regendouche, zal je er veel last van hebben. Aan de andere kant van de inloopdouche is wel een glazen douchewand geplaatst. Aan die kant heb je er dus geen last van.

Deze moderne badkamer is ontworpen door Excelsior Master Builder

Meubel, wastafel en spiegelkast

De andere grote muur is ingericht met een mooie badkamermeubel. Een brede zwevende badkamermeubel met mooie houten ladekasten, die afgewerkt zijn met een dik betonnen wastafelblad met inbouwwastafel. Dit hebben ze gecombineerd met een moderne chromen inbouwkraan en een super grote bijpassende spiegelkast. Aan de muur aan de linkerkant vind je mooie handdoekrekken, waar handdoeken opgehangen kunnen worden.

De gehele badkamer is betegeld met stoere betonlook grijze tegels. Deze vind je op de vloer én aan alle wanden, inclusief de zijkanten van het bad.

Bron: Excelsiormb.com.au | Fotografie: Emma Cross

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply