Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met sfeervolle exclusieve kleuren


Deze moderne badkamer is een ontwerp van Tobia Architects. Zij hebben in de Oekraïense stad Dnipro een modern appartement ontworpen met een totale woonoppervlak van 68 vierkanter meter. Het appartement is super strak afgewerkt met moderne warme materialen en een sfeervol kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk grijs, wit en warme houttinten. Zo kan je ook het ontwerp van de badkamer omschrijven, een moderne badkamer met mooie sfeervolle kleuren.

Moderne badkamer met sfeervolle exclusieve kleuren

Compacte praktische indeling

Het is een hele compacte badkamer, die ingericht is met veel moderne gemakken. Het is voorzien van een comfortabel ligbad, een inloopdouche, een toilet, een badkamermeubel met een wastafel en twee grote inbouwkasten. De indeling is erg praktisch. Je kunt zien dat daar goed over nagedacht is. Zo is er een hoekje afgesneden van de inloopdouche, zodat het toilet gedeelte beter bereikbaar is. En tussen het ligbad en de inbouwkast is gekozen voor een op maat gemaakte zwevende badkamermeubel, waar een wastafel op geplaatst is. Op die manier zijn alle centimeters optimaal benut in deze badkamer.

Moderne badkamer met sfeervolle exclusieve kleuren

Mooie materialen

Er is gekozen voor stoere grijze granieten tegels, die zowel voor de vloer als deels aan de muren zijn gebruikt. De wand achter de wastafel en bij het bad is volledig bekleed met een op maat gemaakte spiegelwand. En de strakke houten kasten geven de badkamer een mooie natuurlijke en exclusieve uitstraling. De strakke spotjes in het plafond als badkamerverlichting passen mooi bij de moderne uitstraling.

Moderne badkamer met sfeervolle exclusieve kleuren

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply