Luxe badkamers voorbeelden

Exclusief badkamerontwerp van het G Lyon 6 project


Als onderdeel van een heel bijzonder project, genaamd het G Lyon 6 project, heeft Frans ontwerpbureau Eva Myard Interior onderstaande badkamer ontworpen. De opdracht was om een modern en exclusief ontwerp te maken, die terugkomt door het gehele appartement. Daar hebben de ontwerpers hele mooie en exclusieve materialen voor gebruikt. Voor de badkamer hebben ze gekozen voor marmer!

Exclusief badkamerontwerp van het G Lyon 6 project

Witte marmeren tegels

Als je het hebt over luxe en exclusiviteit in de badkamer, dan is marmer natuurlijk hét aangewezen materiaal. In dit ontwerp komt dat terug in de tegels. Zoals de wanden als de muren zijn betegeld met super mooie carrara witte marmeren tegels. Deze witte tegels zorgen meteen ook voor een hele fijne en lichte uitstraling. Wat dat betreft is dat ook een hele goede keuze.

Scheidingswand voor inloopdouche, toilet en vrijstaand bad

Omdat de badkamer vrij ruim is, was het ook mogelijk om de badkamer in te richten met verschillende moderne gemakken. Zo hebben ze in het midden van de badkamer een vaste scheidingswand gecreëerd, die de inloopdouche en het toilet van de rest van de badkamer scheidt. Dus aan één kant van de scheidingswand vind je de inloopdouche en het toilet, terwijl het vrijstaand bad zich aan de andere kant van de muur bevindt. In de muur is een brede nis gecreëerd, net boven het vrijstaand bad, waar spullen in geplaatst kan worden. Dit soort details dragen natuurlijk ook bij aan de exclusiviteit van de badkamer. Dat geldt natuurlijk ook voor de stoere matzwarte kranen en douchekop.

Exclusief badkamerontwerp van het G Lyon 6 project

Luxe badkamermeubel met geïntegreerde dubbele wastafels

Tegen de andere grote muur is de badkamermeubel ingericht. Een grote brede zwarte badkamermeubel, die over de gehele breedte van de muur loopt. De zwarte kast is afgewerkt met een dik wit wastafelblad, waar de dubbele wastafels in geïntegreerd zijn. Ook daar komen de zwarte kranen terug.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply