Moderne badkamers voorbeelden

Stoere badkamer in moderne vrijstaande villa


Vandaag willen we weer een hele stoere badkamer laten zien, waar beton en hout de hoofdrol spelen. Een combinatie die je steeds vaker terugziet in stoere moderne interieurs. Dit is de badkamer van een familiewoning gelegen in Sydney. Een vrijstaande moderne bungalow, bestaande uit twee woonlagen, die onlangs volledig is herontworpen door Christopher Polly Architect.

Stoere badkamer in moderne vrijstaande villa

Beton, underlayment en zwart staal

De gevel van de woning is modern en stoer, wat door wordt getrokken in het interieurontwerp. De architect heeft stoere materialen gebruikt, bestaande uit voornamelijk hout, beton en zwarte stalen accenten. Strak gestuukte witte wanden zijn afgewisseld met underlayment wandbekleding, en betonlook gietvloeren zijn afgewisseld met houten vloeren. Maar hout en beton komt ook terug in andere elementen in het interieur. Denk aan de indrukwekkende underlayment trap, de underlayment keuken, en de betonlook tegels in de badkamers.

Moderne voorzieningen

Er zijn twee badkamers ingericht. Deze badkamer is de grootste van de twee. Het is dan ook ingericht met moderne voorzieningen zoals een ruime open douche, een groot vrijstaand ovaal wit bad, en een brede zwevende badkamermeubel van underlayment.

Stoere badkamer in moderne vrijstaande villa

De basis bestaat uit een vloer met stoere betonlook tegels, gecombineerd met betonstuc aan de wanden. De badkamer is ook voorzien van een groot dakraam, waardoor natuurlijk daglicht de badkamer kan bereiken.

Zwarte accenten

Deze basis is aangevuld met stoere zwarte accenten, die terugkomen in de luxe regendouche set, de inbouwkraan bij de wastafel, de stoere wandspiegel, en de verschillende ronde zwarte handdoek haken aan de muur bij de douche.

Fotografie: Brett Boardman

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply