Luxe badkamers voorbeelden

Exclusieve badkamer door Zweedse interieurstylist


Scandinavische interieurs zijn vaak super mooi en stijlvol ingericht. Echter geldt dat negen van de tien keer niet voor de badkamer. Super raar, maar waar. Voor een modelwoning van Zweedse projectontwikkelaar JM moest het anders. De woning moest van top tot teen exclusiviteit uitstralen. De woonkamer, de slaapkamer, de keuken én ook de badkamer dus.

Exclusieve badkamer door Zweedse interieurstylist

Grijze marmeren tegels

Om dat te bereiken, heeft de projectontwikkelaar de getalenteerde Zweedse interieurstylist Maria Ramse ingeschakeld. En zij wist er wel raad mee. Voor de badkamer koos ze voor chique grijze marmeren tegels. Deze vind je op de vloer en een deels ook op de wanden. Het gedeelte waar het strakke witte wat is geplaatst, zijn de wanden betegeld met diezelfde marmeren tegels, terwijl de rest van de wanden strak gestuukt en wit geschilderd zijn.

Exclusieve badkamer door Zweedse interieurstylist

Luxe materialen

Naast de mooie luxe tegels en het ligbad, vind je in deze badkamer nóg meer luxe elementen. De inbouwkranen, de regendouchekop in de inloopdouche achter het bad, de luxe eiken houten badkamermeubel en bijbehorende brede wastafel, de spiegel daarboven, noem maar op.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply