Badkamer accessoires, Badkamer ideeen

Geschikte raamdecoratie voor de badkamer


Het zoeken naar de juiste raambekleding voor je badkamer is toch vaak een lastige taak, omdat niet alle producten geschikt zijn voor het gebruik in vochtige ruimtes. De badkamer is niet de grootste ruimte in huis, maar dat betekent niet dat er geen plek van gemaakt kan worden waar je kan ontspannen en relaxen.

jaloezieen-inspiratie-2

Inspiratie
Een echte trend voor in de badkamer is het gebruik maken van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Heb je een strakke witte badkamer en wil je warme invloeden hebben? Kies dan voor houten jaloezieen. Hiermee is je badkamer helemaal in balans. Met houten jaloezieen creëer je zelf je eigen sfeer, van licht tot donker met een simpele beweging. Daglicht zorgt voor een ruimtelijke effect.
In je eigen badkamer wil je genieten in een ontspannen omgeving. Met Zonnelux jaloezieën bepaal je niet alleen de sfeer, maar zorg je ook tevens voor privacy en geborgenheid. Door het goed verstellen van de jaloezieën heb je minder inkijk vanuit buiten en zorg je toch nog dat er licht binnenkomt. Of geniet van de sfeer die je krijgt van je badkamerverlichting als je ze helemaal dicht doet.

f99e33de3d556195a2037e47f2c23e9d

317e22e343b0c5b6ea0f968b26c75677

1a700b426253d2eb9930eae204fcfe90

Diverse jaloezieën
Aluminium
Ook zijn er aluminium jaloezieën verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus niet alleen de, misschien wat saaie, zilveren kleur. Aluminium jaloezieën zijn makkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een plumeau. Op deze manier heb je altijd schone jaloezieën hangen in je badkamer.

Pvc
Ook heb je PVC jaloezieën en welke tegenwoordig in veel verschillende looks beschikbaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld ook een houtlook. De houten pvc jaloezieën zijn haast niet te onderscheiden van echte houten jaloezieën en passen goed bij een badkamer die strak wit van kleur is. Net als de aluminium zijn de pvc jaloezieën makkelijk schoon te maken.

Lederen
Naast de aluminium en pvc zijn er ook lederen jaloezieën. Deze zijn zeer exclusief en stijlvol. Hier worden zachte leersoorten voor gebruikt en ze zijn ook nog horizontaal. Ze geven warmte aan je interieur en zijn zeer makkelijk te onderhouden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply