Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Mooi badkamerontwerp met mooie eyecatchers


Dit is de badkamer van een appartement gelegen in Miami in Florida. Het is onderdeel van een project van architectenstudio Mila Design, die in 2018 een super stijlvol en modern interieurontwerp gemaakt heeft voor hun klanten. Het ontwerp kenmerkt zich door het gebruik van verschillende materialen, wat ook een belangrijke rol speelt in het badkamerontwerp. Kijk snel verder en raak geinspireerd van de leuke ideeën!

Mooi badkamerontwerp met mooie eyecatchers

De badkamer is lekker ruim, maar er was wel één belangrijke uitdaging. De ontwerpers hadden namelijk te maken met een geometrische ruimte met verschillende schuine muren. Daar zijn ze op een hele leuke en creatieve manier mee omgegaan.

Mooi badkamerontwerp met mooie eyecatchers

Houtlook tegels

Aan de ene kant van de badkamer is een hele ruime inloopdouche ingericht, die afgesloten is met op maat gemaakte glazen douchewanden en bijbehorende glazen deur. En aan de andere kant van de badkamer is een groot modern ovalen vrijstaand bad geplaatst, op een verhoogd podium. Het podium is volledig betegeld met houtlook tegels, die de badkamer een sfeervolle warme uitstraling geven. Deze tegels lopen ook door aan de muur bij het podium.

Plantenwand

De eyecatcher van de badkamer wordt echter gevormd door een andere muur. De andere muur bij het bad is namelijk volledig ingericht met een op maat gemaakte plantenwand. Een hele mooie toevoeging.

Mooi badkamerontwerp met mooie eyecatchers

Maatwerk spiegels en badkamermeubel

Daarnaast vind je in die hoek ook nog een smalle schuine muur, die volledig bekleed is met een op maat gemaakte spiegel. Deze spiegel loopt over op de maatwerk spiegel boven de badkamermeubel. De badkamermeubel is ook op maat gemaakt en loopt van de inloopdouche helemaal tot het bad. Een mooie houten badkamermeubel, die afgewerkt is met een strak hoogglans wit werkblad en dubbele wastafels.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply