Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met glazen wand voor meer licht en ruimtelijkheid


Natuurlijk licht is altijd fijn in een interieur. Of dat nou in de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is. Natuurlijk licht is altijd gewenst. Daar is Daniel Pérez het helemaal mee eens. De Spaanse interieurontwerper van interieurontwerp bureau Egue y Seta heeft in Barcelona een heel bijzonder appartement ontworpen. Een klein appartement van 46m2. Hij heeft een inspirerend interieurontwerp gemaakt, waar het allemaal draait om ruimte en licht. Zo zijn de slaapkamer muren gecreëerd van verticale houten latten, die van de vloer tot het plafond lopen. De houten latten zijn niet tegen elkaar geplaatst, waardoor de ruimtelijkheid en het licht in tact zijn gebleven. Benieuwd wat ze voor de badkamer hebben bedacht? Kijk snel verder!

Kleine badkamer met glazen wand voor meer licht en ruimtelijkheid

Glazen wand en vaste plantenbak

De badkamer grenst aan de woonkamer en open keuken. Het is een kleine smalle badkamer, dus ruimtelijkheid en licht zijn ook daar erg welkom. Middels een mooie strakke witte binnendeur, heb je vanuit de woonkamer/keuken toegang tot de badkamer. Er is een klein raampje aanwezig, die de badkamer voorziet van lichtinval. Daarnaast heeft de ontwerper ervoor gekozen om één muur te vervangen door een glazen wand. Hierdoor is de badkamer nóg lichter en nóg ruimtelijker geworden. Aan de woonkamer kant van de glazen wand is een vaste plantenbak gecreëerd, waar verschillende mooie groene planten te vinden zijn. Deze planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook dat je iets meer privacy in de badkamer hebt.

Kleine badkamer met glazen wand voor meer licht en ruimtelijkheid

Betonvloer, metrotegels en houten badkamermeubel

De badkamer zelf is ook erg stijlvol en praktisch ingericht. Net als de woonkamer is het voorzien van een betonlook vloer en betonlook muren. De grote muur is volledig betegeld met witte metrotegels. De inloopdouche is bij het raampje ingericht en kan volledig afgesloten worden met een glazen schuifdeur. Daarnaast vind je in de badkamer nog een toilet en een mooie grote eiken houten badkamermeubel. De badkamermeubel bestaat uit open planken én dichte ladekasten, die voorzien zijn van mooie leren deurgrepen. Op de meubel is een eenvoudige witte waskom geplaatst.

Kleine badkamer met glazen wand voor meer licht en ruimtelijkheid

Bron: Egueyseta.com | Fotografie: Vicugo.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply