Kleine badkamers voorbeelden

Kleine mooie badkamer met een hoog designgehalte


Klein, mooi en met een hoog designgehalte. Zo zou je deze super fijne badkamer kunnen noemen. De badkamer is ontworpen door Lera Brumina. De getalenteerde interieurontwerpster uit Oekraïne heeft in Kiev een interieurontwerp gemaakt voor een klein appartement. Het interieurontwerp werd gemaakt op basis van drie speerpunten, namelijk ruimte, licht en design. De beperkte oppervlakte in het appartement moest gecompenseerd worden met een praktische indeling, veel natuurlijke lichtinval en een esthetisch mooi ontwerp. Alleen natuurlijk licht komt niet voor in de badkamer. Het is wel erg praktisch ingedeeld en het ziet er prachtig mooi uit!

Maatwerk

De badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 4m2. Om alle centimeters en hoeken optimaal te benutten is er gekozen voor maatwerk oplossingen. Zo is er een super mooie op maat gemaakte badkamermeubel gemaakt, bestaande uit een groene kast en een donkere marmeren blad en wastafel. Door schuifdeuren te nemen, kan er ruimte bespaard worden.

Zwarte accenten

De inloopdouche is naast de badkamermeubel ingericht, gescheiden door een grote geblindeerde glazen douchewand met zwarte stalen kozijnen. Zwart komt overigens op meerdere plekken terug in het ontwerp. Zo zijn de wastafelkraan en de douche zwart, net als de grote hexagon-vormige spiegel boven de wastafel.

Kleine mooie badkamer met een hoog designgehalte

Inbouwkast

In de badkamer vind je ook een toilet. Een modern hangtoilet, waarvan het muurtje prachtig is afgewerkt met mooie houten bekleding. Boven het muurtje is een extra inbouwkast gerealiseerd, zodat er extra kastruimte wordt gecreëerd. De zwarte bedieningspaneel van het toilet past uiteraard perfect bij de andere zwarte elementen van de badkamer.

Fotografie: Lera Brumina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply